0 oy
232 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (56 puan) tarafından
Kizlar bı bayan vardı sürekli evime gelmek için beni rahatsız ediyordu eşi içerde esimde kocasına içerde yaridmci oldu eism cezaevi çalışanı kadın sürekli evime gelmek istedi bazı davranışları rahatsız etti aile içinde baya sorunlar yaşadık neyse eşime ne zaman bu kadını mevzu etsem bı kasinti tutuyor acaba sizce bu kaşıntı sebebi ne olabilir 

7 Cevaplar

0 oy
(465 puan) tarafından

En İyi Cevap
Tiksinti olmasın hani bazen bizde irkiliriz ya
-Reklam-
0 oy
(111 puan) tarafından
Bunu eşinize sorun bence o daha net cevap verir
(56 puan) tarafından
İşte sorduğumda bemim bı alakam yok diyor sen kıskançlık yapıyorsun diyor da işte ben de gerildiğinden mi kaşınıyor hoşlandığı dan mi bilemedim
(111 puan) tarafından
Bence birşeyleri ilgisini çekiyor bide sen demelisin kıskaniyorum eve gelmesin konuşma yani arasinda masafe koy gorusturme telefonnu karıştır bak belki birşey yakalarsin
(56 puan) tarafından
Yok baktim eşim önceleri de gececyattiginda strese girince kasinirdi da.soyledim zaten testi çektim de.benim ilgim alakam yok diyor ne biliyim
0 oy
tarafından
Allah Allah tuhaf bı supe vücudu tepki veriyor sanki alerjisi var
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Alerjisi  mi vardır kadına  demekki
(56 puan) tarafından
Bmiyorumki birden kaşıntı tutuyor bu olay bizi baya gerdi
0 oy
tarafından
Bence kendini kaşıyarak konuyu dağiþtmak istiyor
(56 puan) tarafından
Ah bi bilsem
0 oy
tarafından
Ne olabilir ki aklınıza ne geliyor benim hiçbirşey gelmedi şahsen 
(56 puan) tarafından
Hoslanti olabilir mi ki diye
tarafından
Hımm bilmiyorum ki bacım günahını da almayım şimdi yok yere eşinin sen biraz daha bahset bakalım eşine o kadından çağırayım gelsin kahve içelim falan de yanındaki davranışlarına da bak
(56 puan) tarafından
Bu baya gerdi eşiyle arasını yapmak için baya çabaladı benim esim düzeltti aralarını falan çok bunalttim o konuda strese girdi eşim  artık telefonu ver terslicem dedi evde huzursuzluk olunca dedi bana karşı herhangi bi artniyetini görmedim dedi falan
tarafından
O zaman adamın günahını alma canım ya gerçekten artık sinir oluyordur tiksinti gelmiştir konu kapansın ister istemsiz olur
(56 puan) tarafından
Oda bunu diyor aynen de ben tatmin olmam lazim
0 oy
tarafından
Bunu biz buradan nasıl bilebiliriz yada tahmin yürüte bilirizki anlattığımız da o kadınla eşimin ilişkisi mi vardır diye soruyorsun açıkça ama bunuda biz bilemeyiz sen tanıyorsun eşini davranışlarını karakterini 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 277 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gulsen96 (24 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 73 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 187 göst.
27 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cekirdek ailem (3,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yaprakk18 (6 puan) tarafından soruldu

412,065 soru

12,404,675 cevap

44,567 kullanıcı

Kategoriler

...