0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (489 puan) tarafından

9 aylık olucak bebegim 7 gün var . vücudinda böyle hafif kırmızı lekeler var flaş ve flaşsız da çektim bi bakarmisınız nedir anneler bu

image

5 Cevaplar

0 oy
(84 puan) tarafından
Sıcaktan olmuş bence yine bir aile hekimine göster 
(489 puan) tarafından
sıcaktan olsaydi gecmezmiydi
(84 puan) tarafından
Havalar sıcak artık sürekli olur yani
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
İsilik olabilir yada ateş vs gecirdiyse o yüzden de olabilir birşeye alerjisi olabilir 
(489 puan) tarafından
isilik olsaydi gecmez miydi ?
0 oy
(5,244 puan) tarafından
Bir şeye alerji yapmış bebeginizde sanki .bir doktora götürün en iyisi.kaşıntısı var mı ? sıcağa da alerji yapmış olabilir vücudu ya da yediği bir yiyeceğe.gecmis olsun inşaAllah 
(489 puan) tarafından
kaşıntısi olup olmadigini nasil anlayabilirim sçok sıcakta oldugu günler de vardi böyle olmamisti
(5,244 puan) tarafından
O zaman yediği bir şey alerji yapmıştır farklı bir şey yedirdiysen eğer düşün bi.eger huzursuzsa kendini kasimaya çalışıyorsa o zaman zaten anlarsın kaşıntısı olduğunu .bence bi doktora göster sen
(489 puan) tarafından
kendini kaşımaya çalışmiyor cnm iki gun icinde farkli bisey vermedim muz ve püreydi
0 oy
(4,313 puan) tarafından
Benim de 6 yaşında kızımda oldu sonra parmaklarında benek benek cıktı meğer el ayak hastalığı olmuş. Bugun de pütür pütür dökülmeye başladı bu
(489 puan) tarafından
el ayak hastaligimi kötü bisey degil dimi
(4,313 puan) tarafından
Yani herkeste farklı seyrediyormuş ama şükür biz hafif atlatıyoruz gibi. Göğüs kafesi kısmı aynı sizinki gibi oldu mesela 2 gün öyle kaldı 1 saat kadar önce baktımki geçmiş ama el ve ayak parmak uçları soyuluyor. Biraz yanıyor diyor
(489 puan) tarafından
valla ne dicegimi bilmiyorum saglik ocagina götürcem bakım ne diyor
0 oy
(20,092 puan) tarafından
İsiliğe benziyo . Duş aldır. Ve üzerini daha ince giydir. Geçerse isiliktir.
(489 puan) tarafından
dün aldırmıştım ama hala duruyo göz kapakların da da bikaç tane var saglik ocagina götürücem

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 130 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
+2 oy
4 cevap 71 göst.
0 oy
7 cevap 199 göst.

411,025 soru

12,369,978 cevap