Kız dur daha anca büyüyecek karnın .bu haftalarda çok büyük olmasını bekleme
Benim de karnım küçücüktü canım. Sen daha yolun başındasin ben 37. Haftada sancim vardı acile gittim hemşireye sancim var doğum olabilir mi dedim pislik hemşire beni azarlamıştı dalga mı geciyorsun sen işiniz gücünüz yok mu ya ne doğumu her sancida her ağrıda hastaneye koşun acaba doğum mu . 4-5 ayda doğum olmaz düşük olur dedi . Bende 4-5 aylık değiliz 37. Haftadayim dedim ya sen bizle dalga mı geciyorsun dedi . Tartışmaya başladık arkadaşına seslendi lütfen bakar mısın hanim efendinin ultrason tarihine kaç haftalikmis ısrarla doğum diyor dedi arkadaşı da baktı geldi yanıma arkadaşım adına özür dilerim biraz gergin o yüzden öyle konuştu ben sizi muayene edeyim dedi baktı NTS de sancı var ama doğum içn yeterli açılma olmamış eve git dinlen dedi ama o pisliği hala unutamıyorum o hemsireden sonra herkes daha da üstüme geldi bak kimse doğurmak üzere olduğuna inanmıyor karnin küçücük nasıl bir bebek doğacak kim bilir falanlar filanlar işte. ...
Yani sen o kaynanana ve diğerlerine bakma benimkide bana derdi çocuk bir Kilo bile yoktur diye ama cok şükür Rabbime maşallah 3100 gr dogurdum oglumu :))) sende boylelerine he de geç kuzum :))
Şimdi kendimden örnek vermesem olmaz
Canım bnm boyum 170 çok kilolu ve göbekli değildim 8.ayımda bile gorumcem bnden 40 gün falan önde hamile idi bir buçuk ay vardı yani aramızda ..gorumce tulum gibi oldu tostoparlak bn dediğim gibi zayiftim başımın etini yedi kaynanam senin çocuğun Çiroz kilo almıyor söyle böyle neler neler dedi bna karga gibisin dedi ama bilmiyor ki bn araştırma yapan biriyim bebeğimë kilo aldi ran şeyler araştırdım bliyrm Dr gidip geliyorum iyi yani bebeğim hatta birak zayıfı haftasından onde gidiyordu Velhasıl önce gorumce doğum yaptı bebeği 3.200 gram bn doğum yaptım bebisim 4 kilo doğdu şimdi sen söyle bu lafları dikkate almaya gerek var mı araştır bak dikkat et bebeğine sen milletin ağzına sok lafi bebeğine kilo aldirack şeyler ye cnm
Not: bu arada tabi kilo aldım o ayrı 56 kilo ile fit hamile kalan bn 77 ile doğuma girdim
Benimde karnım çok küçük kız seninle aynı haftadayim
Daha Bismillah benim 28 inci hafdada çıkdı karnim ama yine yok gibiydi
1,440,880 soru
23,686,017 cevap
310,587 kullanıcı