0 oy
384 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Eşimden şüphelenmeye başladım kizlar hamileyim bir oğlum var eşimin işte olduğu saatlerde aranan numaralara baktım Vodafone yanımda uygulamasi arama dökümünden iki numara aramış şimdi bilgi toplamaya çalıştım googleden baktım numaralar direk eskort numarası bizim oturduğumuz ilçede yaziyo sizce daha farklı ne yapabilirim gerçi yapsamda benim gibi saf biri hiç bir şey yapamaz çocuklarımı elimden alır kendimden o kadar nefret ediyorum ki  hiç güçlü olmadığımdanq

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ağzına sıç derim ****** pislik gerizekalı herif sinirim bozuldu gece gece ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuklarını nasıl alacakmış .dava açarsın beni aldatıyor diye.asagilanmasi gereken sen değil o.kendini küçük görme dik dur.konustunmu eşinle konuş saf salakmiyim ben de.ne halltlar karistirdiginu biliyorum de
0 oy
(1,307 puan) tarafından
bunu ikinci kere okuyorum sanki 
0 oy
tarafından
Eğer bosanmayacaksan görme duyma bakma bosanacaksan harekete gec
0 oy
tarafından
Nedir bu özgğvensiz tavırlar ya nasıl alacakmış çocuğunu elinden sen işe girdin mi çocuklarına gül gibi baktıktan sonra hangi hakim ş. Refsşz babaya çocuk vermiş totosu u da yırtsa alamaz 
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Eğer boşanacaksan aklında öyle bişe varsa sessizce takipte olacaksın. Güçlü ol canım senin iki çocuğun varmis. Dünyanın en güçlü kadınısın sen öyle deme. Hele aldatiyosa bırak çocuğu herşeyini alırsın.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 788 göst.
13 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Umut ol (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 640 göst.
31 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Umut ol (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 3,176 göst.
0 oy
35 cevap 4,610 göst.

408,531 soru