+1 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (342 puan) tarafından
Merhaba anneler içinizde boşanan var mı? Çocuk üzerinde etkileri neler? Tartışma kavga ortamında büyümesi daha mı kötü? Anne babanın ayrı olması mı daha kötü

4 Cevaplar

0 oy
(1,578 puan) tarafından
Boşanmadım ama huzursuzluk ve tartışma olan bi evde büyümektense ayrı ayrı olan bi anne babayla büyümesi daha doğru bence. Sonuçta jer ikisini de görebilecek istediğinde. Öbür türlü oda ilerde şiddete meyilli bir birey olarak yetişebilir diye düşünüyorum ben canım 
(342 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(8,393 puan) tarafından
Benim anneyle babam 3 yada 4 yaşındayken boşandılar çok zor çeken bilir o eksiklik çok zor malesef ama.tabi diğer türlüde zor ne desem bilmiyorum....
(342 puan) tarafından
Teşekkürler. Çocuğum ve kendim için en doğru kararı vermeye çalışıyorum. Okadar sorumsuzki sadece elinde telefon çocuğuyla pek ilgilenmiyor.
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Bir anne baba çocuğunu hiç umursamadan onun yanında tartışma yaşıyorsa hatta en kötüsü şiddet uyguluyorsa öyle ortamda asla çocuk yetiştirilmez. Çünkü çocuk ne görürse onu uygular. Ama çocuğa yansıtmadan kendi aranızda problemleriniz varsa çocuğunuz için aile danışmanına gidin hemen boşanmayı düşünmeyin derim. 
(342 puan) tarafından
Çok sorumsuz evle ilgi alaka yok. Elinde bir telefon. 3 gün önce tartıştık. Burnuma yumruk attı çocuğum çok korktu.
(7,812 puan) tarafından
Çocukta böyle şeyler travma yaratır. Çok yazık. Ne güzel evlisin karın var evladın var huzursuzluk yaratmaya ne gerek var. Bacım böyleleri yalnız ölmeyi hakediyor. Sabır etsen ne olur ki düzelir mi sanıyorsun. Arkana bakma kendi hayatına bak. Çocuğun başlarda belki babasını özler belki ayrıldın diye sana kızar ama büyüdükçe doğru karar verdiğini anlar. Zaten evle ilgisi yok diyorsun yani varlığı da bir yokluğuda. Üstünde düşünülecek bişey yok. Ailene söyle ayrıl derim.
(342 puan) tarafından
Ailem sen ne karar verirsen biz senin yanındayız diyor. Ekonomik olarakta iyiyim. Sadece çocuğum için çabaladım. Ama okadar yorgunumki evin herşeyiyle işten geldim ilgilendim. Hep bir koşuşturma içindeyim.
(7,812 puan) tarafından
Ayaklarının üzerinde durman güzel. Bilemiyorum ben boşanırdm. Karar senin.
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Eğer ki bu tartışmayı oluşturan taraf düzelmiyor başlatan tarafta asla alttan alacağım durumlar değil diyorsa ayrılmalı çünkü kıvılcım ateşin kucudur 

Ama eğer atlatabilinir sorunlar çözüme ulaşır tartışma çıkaran kişi de olumlu görmeye başlarsa denemeye değer (( aldatma şiddet soğuma vb yoksa 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
13 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Npp (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 261 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 287 göst.
8 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevcan05 (75 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 301 göst.