Geçen sene ben evde yokken eşim şeytana uymuş eskort numara aramış acmamislar falan filan aklıma bile getirmek istemiyorum İlk başta şunu soyliyim ilkte ben kendimi aşıri sucladim yetersiz buldum belki her konuda.anladım yapacak olan her türlü yapıyor.kadınla alakasi yok. bu eskort olayından önce çok iyiydik hala iyiyiz affettim bir kere çok pişman olduğunu gördüm tabiki süründürdum de Çocuğum için huzurum icin bazı şeyler için afftettim Ama o gün bugündür ona karşı Sevgi cümlesi kuramıyorum bı aşkımdir bitanemdir hayatimdir içimden gelmiyor haklı değilmiyim Ben demeyince oda demiyor halbuki sanki geberir belkide dese bende derdim zaten ne yapiyolarsa kendilerine yapıyor lar kendileri kaybediyor Şimdi tek derdin eşine böle şeylerler hitap edememek mi demeyin kafama taktim kendi pisliği yüzünden bu konuma geldik seviyorum onuda oda beni seviyor İsmi Ümit Ümit aşağı Ümit yukarı askerlik arkadasi gibi yani hitap etme babında diyorum Bu şekilde devam etmeli miyim aşkım falan dersem ben hata etmişim gibi düşünüyorum hak etmiyor gibime geliyor assalik çok büyük hata yaptı bana çünkü yasayan bilir Yardımcı olun ve kızlar of off
1,492,115 soru
24,381,099 cevap
348,741 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın