0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (451 puan) tarafından

isilik mi alerji mi anlamıyorum hafif kırmızi döküntüler göbek ve boyun bölgesinde. duştan sonra daha belli oluyor bu bölgeler ne yapmam lazım 3 gündür böyle flaş ve flaşsız cektim anlasılmasi için.

image

4 Cevaplar

0 oy
(1,450 puan) tarafından
Oncesinde atesi falan oldumu
(451 puan) tarafından
bu sorunu yasayali 3 gün oldu öncesinde atesi falan oluyodu ama dişten dolayi şimdi ateşi yok şükür
(1,450 puan) tarafından
Gecen hafta oglumda ayni oldu once ateslendi 3 gun sonra da boyle kizarikliklar cikti doktora gotourdum 6.hastalik mis belki buda odur
(451 puan) tarafından
yani ne yapmak gerekiyor bi ara gecmisti sabah tekrar cikti sanki sıcak olunca daha cok cikiyor gibi saglik ocagina götürcem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktora neden gitmiyorsun ki 3 gündür böyleymiş en iyi cevabı doktordan alırsın canım 
(451 puan) tarafından
cünkü ilk günü fazla belli olmuyodu isiliktir diye bekledim 2. 3. gün oldu gecmeyince zaten gidicez de bide burda paylasmak istedim saglik ocaginda bakarlarmi
tarafından
Bakarlar canım ama alarjik bişey ise test yapmaları falanda gerekebilir direk çocuk doktoruna götür küçükte çok ziyan olmasın oradan oraya oradan oraua
(451 puan) tarafından
isilik olsaydı gecerdi dimi ? yarın bi saglik ocagina götüreyim ona gore gidicem
0 oy
(1,985 puan) tarafından
İsilik gibi duruyor ama alerji de olabilir doktora götür ne yediriyorsun gözden geçir karın üstü yatıyor mu bir dikkatle gözlemle
(451 puan) tarafından
hep sırt üstü yatar ne olduysa 3 gün için de oldu farkli birsey yedirmedim mama aldim ama tahılli bilmiyom oda yapmis olabilir yapmayabilir de banyodan sonra daha belirginlesiyor
(1,985 puan) tarafından
İçindeki tahıllardan biri alerji yapmış olabilir
(451 puan) tarafından
olabilir onu yedirmicem bi tanedaha mama almistim ama o hicbisey yapmamisti
0 oy
tarafından
Alerjiye benziyor 
(451 puan) tarafından
valla bende anlamadım ki alerji mi isilik mi isilik olsa cabuk gecmezmiy di

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra129 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
15 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi_kelebegi (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Asel.ali (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 356 göst.
20 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,075 puan) tarafından soruldu

405,924 soru

12,166,942 cevap

36,626 kullanıcı

...