Kızlar 13+1 haftalik hamileyim yani 4. Ayin ilk haftasında. Ama herkes yuzun çökmüş zayiflamissin diyor kendim de farkindayim özellikle yuzumden zayıflamak istemiyorum yani o zaman kendimi cok çirkin hissediyorum. Kilo almak istiyor ama yüzümden 50 kiloyum 1.63 boyum ve yuzumun biraz daha tombulum olmasini istiyorum bi yöntem bilem yokmu kendimi kötü hissediyorum
Bende kilo almak istiyorum 40 kiloyum 1.60 boyum
Hamilelikte ilk 3 ay kilo alınmaz canım. Sonraki aylarda 1 er kilo almalısın. Ve fazla kilo alımı gebelik şekeri yapabilir. Sağlıklı beslen boşver milleti şimdiden dinlemeye kalkarsan. Doğumdan sonra başını yerler
İlk dort ay kilo verdim kusmalardan. 20. Haftadan sonra da geri aldim iyide oldu. İnsaallah bu kilolar kalir bende. Ama emzirince gidiyormus oyle diyorlar. Yani alacaksin merak etme canimm milletin ne dedigine de bakma her sekilde kendini vucudunu sev
Ben de almak istiyorum yaa ( Doğumdan sonra baya zayifladim birde emziriyorum tam süzüldüm beni gören herkes laf ediyor ben de cok üzülüyorum 47 kiloyum hele o bileklerim incecik
Şu ömrü hayatımda hiç öyle bir çabam olmadığı için yardımcı olamayacağım malesef
1,486,997 soru
24,309,208 cevap
344,626 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın