0 oy
120 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kizlar hayatımda börülce yemedim.borulce yaziodu aldım ama aldığım Deniz borulcesiymis tarif verebilir misiniz şöyle lezzetli bı tarif lütfen 

2 Cevaplar

0 oy
(392 puan) tarafından
Askim benim bildiğim temizleyip hasliyorsum sonra kilciklarindan ayırıp limon zeytinyağı tuz ile salatası yapılıyor...

Sarımsak var mıydı yok muydu emin değilim bilen kankiler uçar gelir şimdi☺️❤️
tarafından
Salatasını yiyebileceğimi sanmıyorum zaten baktım tadına ekşi bişeymis ama tarif gelmesse salata yaparım dediğin gibi canım çok sağol :))
-Reklam-
0 oy
(89 puan) tarafından
Kuzu hasliyorsun asla tuz kullanma kendisi çok tuzlu zaten . Kılçıkları oluyor tutup çekince etli kısmı eline geliyor zaten. Sonra zeytinyağı limon ile. Yiyorsun aman sakın tuz kullanma en son bak tadına az gelirse öyle at çok tuzli
tarafından
Evet canım çok tuzlu baktimdi tadına.tamam senin dediğin gibi yapacam da yanına ne gider bunun beş lira bişey verdim ama çöpe gitmesin yicem beğenirsem yine yaparım kız :))
(89 puan) tarafından
Pişince çok Az kalıyor doyurmuyor ben balık tavuk yemeklerinin yanına yapıyorum
tarafından
Çok sağol canım benim yarın yapicam eşim zaten asla yemez bı ben yicem zaten çok bile bı bağ bana

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 466 göst.
30 Eylül 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde MutluSakine (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 287 göst.
8 Eylül 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (8,643 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 214 göst.
17 Haziran 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Cnblt (3,590 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
17 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Asabii (936 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,515 soru

24,372,318 cevap

348,116 kullanıcı

...