0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (1,070 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar az önce de azer bebegimizi paylaştım sma hastası yavrumuz postlarimi farkeden kisi sayısı artana kadar yazmaya devam edeceğim Allah rızası için para yardımı yapmak zorunda da değilsiniz sesimizi duyurmamıza yardım edin barı ne bir fenomen ne bir ünlü kimsecikler yayinlarimiza gelmiyor paylasmiyor görmüyor siz görün bizi yalvarıyorum sosyal medya hesaplarinizda paylasin cevrenizdekilere anlatın azer bebegimizi kaybetmeyelim göz göre göre ölüme terk etmeyelim 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

+1 oy
(3,558 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah yardımcıları olsun çok zor bizim çocuklar üşütünce ciğerimiz yanıyor. Ben düşünemiyorum. Dermansız dert vermesin Allahım. 

Bundan bağımsız olarak başlığı düzelt istersen konuyla alakasız olmuş kapatılır postun belki. 
(1,070 puan) tarafından
Kapatılsın sorun değil başlığı doğru yazınca kimse bakmıyor herkes gözünü kapatıyor  bir dedikodu minicik bir bebeğin hayatından daha kıymetli demek ki
(3,558 puan) tarafından
Ah yaa:(( bi fenomenin 40ı çıkmamış bebeğine sma tanısı koyulmuş duyup bakmıştım şu anda canlı yayınla dünya para topluyorlar. Parası tamamlanmak üzeredir belki. Bizlerin gücü yetmiyor sosyal medya çok güçlü o anlamda.
(1,070 puan) tarafından
Neredeyse yarıya geldiler umarım bizde görürüz o günleri
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çok üzülüyorum ben bu bebeğe ve tüm sma hastası bebeklere :(( benim sosyal medya hesabım yok ama duymustum bu bebeğin canlı yayınlarına hiç katılım yokmuş geçen gün 3 evladı melek olan kardeşim ağlayarak söyledi :(( hesabımda şuan param yok ama mutlaka atıcam bende en kısa sürede 
(1,070 puan) tarafından
Gercekten öyle kardeşinizin basi sagolsun çok üzüldüm azer bebegimizin sesini kimse duymuyor kampanyamız ilerlemiyor durumu kötüye gidiyor ve insanların umrunda bile değil
tarafından
Çok üzgünümm :(( Allahım yüreklerini yakmasın
(1,070 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Rabbim safi ismiyle sifa versin insallah bi an once toplanir
(1,070 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Çok zor allah yardım etsin. Şimdi fenomenin çocuğu böyle diye herkes ona yardım topluyo diğer kimse yokmuş gibi allah hepsine acil şifalar versin
(1,070 puan) tarafından
Azer bebegimizin kampanyası ilerlemiyor bile aile çok zor durumda gönüllüsü bile çok az toplasan 10 kisi aktif olarak çalışıyoruz ama yetmiyor yavrumuza yetişemeyiz diye korkuyoruz sadece
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Tiktokta yayın açsınlar kaç bebek o şekilde kurtuldu..
(1,070 puan) tarafından
Açılıyor fakat yayınlara katilim yok kimse konuk olarak gelmiyor şu an toplasan 10 kisi aktif olarak gönüllü çalışıyoruz ama yetmiyor kampanya daha %3
0 oy
tarafından
Canım sürekli hikayelere paylaşırken ünlüleri etiketleyin muhakkak ben şimdi paylaştım hesabımda
(1,070 puan) tarafından
Surekli etiketliyoruz dm etkinliği yapıp her aksam aynı saatte mesajlar atıyoruz fakat sesimizi duyan yok şu an aktif gönülluye ihtiyacımız var 10 kisi çabalıyoruz sadece
(1,070 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim bu arada sagolun
tarafından
1 euro 1 insan sma destekçileri falan var oralara yazdınız mi
(1,070 puan) tarafından
Evet yazdık
tarafından
Bende bundan sonra elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım öyle yayın açamam ama maddi anlamda destekcinizim inşallah
(1,070 puan) tarafından
İsterseniz whatsapp gruba ekleyebiliriz sizi ordan sosyal medya etkinlikleri kumbara dağıtımı oluyor eğer istemezseniz de canınız sagolsun
tarafından
Tamam ekleyin sorun değil elimden ne geliyorsa yaparım
(1,070 puan) tarafından
Cok sagolun özelden numaranızı yazarsanız sizi eklemelerini isterim
0 oy
(2,132 puan) tarafından
İnşallah toplanır en kısa sürede Allah senden de razı olsun .
(1,070 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim sagolun
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Allah şifa versin inşaAllah tüm sma hastalarına tüm hastalara da 

Bir fenomen var onlarında kızı sma hastası baya da sesini duyurdu sizde onun postlarınin altına yazın mutlaka gören olur  yağmuryunus hesapları 
(1,070 puan) tarafından
Evet biliyoruz fakat şimdi onların bebeği de hastayken yazmak istemiyoruz eger kampanyaları biterse tabi ki destek isteriz
(2,364 puan) tarafından
Yorumlarda yazabilirsiniz ben gördüm yazanlar vardı
0 oy
(14,748 puan) tarafından
Elimizden geldiğince yapıyoruz 

Rabbim yardımcıları olsun 
(1,070 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

411,612 soru

12,391,395 cevap

43,821 kullanıcı