+1 oy
238 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlar 1 bucuk senelik evliyim 36 haftalık hamileyim ben evlenirken kaynanam 4 bilezik taktı bana ama evime Bi igne bile almadı dügunde takılanlarıda onlar aldı benim ailemde 3 bilezik yaptı bana ben evlendigim günden beri bilezikleri istiyor kaç kere veremem dedim dün akşam da eşimi aradı biz ev almaya karar verdik bilezikleri yine istiyor ve ben artık her seferinde eşimle tartışmaktan yoruldum ailesine yok diyemiyorum ama bu bilezikler benim beni araması gerekmiyor mu annesinin nasıl yok diyecem yada benim o zaman üstüme yapın desem 

14 Cevaplar

0 oy
(2,736 puan) tarafından
4 bilezik vereceksin evi senin üstüne mi yapacaklar :D
(4 puan) tarafından
8 ailemin taktılarını istiyor
(2,736 puan) tarafından
Evler kaç para haberin yok herhalde 8 olsa ne kadar edecek. Hiç senin üstüne yaparlar mı :D
(4 puan) tarafından
Kredi cekcekler onuda biz ödüyecekmişiz
(2,736 puan) tarafından
Onların aldığı evi siz niye ödüyorsunuz. Paraları yoksa ev almaya nasıl kalkisiyorlar. Ya kaynanangil çok akıllı sebij kocan çok ***** ya da senin bilmediğin yerde iş var. Kocan m a l değilse ödemez yani
(4 puan) tarafından
Dedikleri size kalacak bu ama tek evladı eşim degil ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok saçma kesinlikle verme onlar senin hakkin bence sen ara kaynanani guzel bi dille soyle oglunu aryorsun ama onlar benim bende vermeyi dusunmyorum de yatrm olarak alcam verdinmi onlar daha gitti asla verme 
0 oy
(701 puan) tarafından

4 bılezık ıcın kımse kımsenın ustune ev yapmaz hayal dunyasından çık canım :D

Amam bılezıklerı de verme sakın gelmez geri

(701 puan) tarafından
Onlar ev almıyor kı ev aldırıyor sıze :D karısmayın derım
(4 puan) tarafından
İşte ben kaç kere veremem dedim eşimle tartıştım şimdi beni aramıyor ogluna diyor oda siz alın biz veririz demiş napcam bilmiyorum eşime desem onlar bizim için çabalıyor diyecek ama hiç çaba görmedim ilk torunu olacak Bi tulum aldı daha
(701 puan) tarafından
ne cabası ya baska kardesı yok mu yarın aldıkları ev ortak olacak
(4 puan) tarafından
3 tane daha kardeşi var işte bunu kocam anlamıyor biz kredi yi ödüyecez ilerde kardeşlerim birşey istemez
tarafından
Aynen kesin istemez deseydin bir miras bolundumu demezler krediyi ödedi hakkım değil mi der sakın bence bileziklerini verme madem eşin kredi odicem diyonozaman kendine ev alsin
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Bileşiklerin istiyorsa senden rica edecek senin bileziklerebguvenerek böyle bir işe kalkkismasi da saçma ha evi de senin üstüne falan uaomazlar sen o işi unut 
(4 puan) tarafından
Kafam allak bullak dün gece den beri ne desem onlara die
0 oy
(804 puan) tarafından
Şimdi bankaya gidip doğacak çocuğun adına hesap açıyorsun oraya koyuyorsun altınları. Eğer istediğinde çocuğumun hesabına attım ölüm var hastalık var onun olacak artık benim bile değil diyorsun. Bundan sonra da b*kkkkkkkk ister yamyam kaynanan. Yani ben olsam net böyle yapardım asalak kaynanama karşı çok şükür kaynanam zengin ayakkabı şirketi var kslslslsl 
(4 puan) tarafından
Benimki cimri
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Annesini aradığında sizinkileri verdim bu ailemin bana takıtığı eyer birgün bozdur ur kullanmak  istersem oda kendi evim için ihtiyacım için olacak derim 
(4 puan) tarafından
Verdim derken onun taktılarını mı verim
(5,330 puan) tarafından
Yani onun taktıkalrını veririm kendi aileminkilerine dokundurmam
0 oy
(37 puan) tarafından
Verme bileziklerini sakin hele aileninkini hic verme 
(4 puan) tarafından
Verme de ne diyecem
(37 puan) tarafından
Bilezikleri gotur bankaya yatir kimse senden izinsiz alamaz ozaman
(4 puan) tarafından
Zaten annem hep bize yardımcı oldu bileziklerini verirsen daha benden birşey bekleme oda dedi bna
(37 puan) tarafından
Ben veremem benimde colgun cocugum oluyor yarin darda kalsam neyle odicem ben ne yapacam de
(4 puan) tarafından
Bankadalar
0 oy
(993 puan) tarafından
Ben vermem hele annemin taktığını asla vermem biz ödeyeceğiz demissnz eşiniz ne işle meşgul yetebilecek mi krediler en az 8/10 bindir aylık ödeme olarak . Ev size kalacakta kimin önce ölüp gideceğini Allah bilir 
(4 puan) tarafından
Eşim santiye şefi
(993 puan) tarafından
Ödeyecek gücünüz varsa kendinize alın :) sat bilezikleri tamamlayın ustunude alın aylık kendi evini ödesin
(4 puan) tarafından
Peşin o kadar çıkışmıyor bizde kredi öderdk
(993 puan) tarafından
Onlarında yok ki sizden bilezik alıp üstüne krediyi odeyeceksnz
0 oy
(17,753 puan) tarafından
Vermezdim konusu açıldığında da bilezikler benim benden istemeniz gerekiyor benimde vermeye gönlüm yok derdim. Ayrıca tek çocukları eşin değilse o ev sizin almıyor peşinat verecek borcu ödeyecek durumunuz varsa siz kendi çekirdek ailenize ait bir ev alın. Benimkiler de dediler bende benim paramla alınan evin bana ait olduğunu diğer kardeşlere ispatlamak zorunda değilim kendi malımın dilencisi olamam demiştim 
(4 puan) tarafından
Kız evlendigim günden beri diyorum ve ilk arsa almaya kalktılar ortak olsun dediler yok veremem dedim şimdi eşimi aradilar
(17,753 puan) tarafından
Öyle bir dünya yok. Zorla alacak değiller ya planlarını ona göre yapıp benim altınlarını hesaba katmayın ben sizden ev arsa istemiyorum de ama doğrudan onlara de veya eşine açık açık söyle sürekli bu konuda kavga çıkartıp zorlamasın
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Sakın verme sakın hem ne hakla istiyorlar evide ann üstüne yapcaz derler snra yapmazlar eşinde ne hakla ver diyor aman diyim verme
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Evi sizin için mi alıncak
0 oy
(1,649 puan) tarafından
Katiyen vermem kendime ev almaya kalksam ne olacak geri verecekler mi yook
0 oy
(498 puan) tarafından
Bacım manyakmisin. Hem evine çöp almamışlar hem bileziklerini istiyorlar. Cingar çıkar. Ne aldılar bu eve de vermek istemiyorum de ara kendin söyle kusura bakma anne veremem de 
0 oy
(777 puan) tarafından
Bnce madem  bileziklerini istiyor krediyide siz ödeyeceksiniz o zaman de evi benim  üstüme tapulayin siz oturun yine yarın öbür gün ne olacağını bilemeyiz benimde tek güvencem o  böylelikle gider kardeşleri hak sabihi olamazlar 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 984 göst.
0 oy
37 cevap 1,232 göst.
0 oy
7 cevap 289 göst.
0 oy
6 cevap 198 göst.

408,020 soru

12,251,324 cevap

37,147 kullanıcı