0 oy
207 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,204 puan) tarafından
Kızlar Adetime 6 gün var bugün Kan verdim Yarın öğlen gibi sonuçlarım çıkacakmış Sizce gebelik varsa kanımda çıkar mı ya da çıkmayıp daha sonra çıkma ihtimali de oluyor mu Hani hiç bilmiyorum ilk gebeliğimde Adetim 4 gün geçtiği zaman gidip kan tahlili yaptırmıştım o zaman 531 çıkmıştı Beta Şimdi çıkar mı hiç yani böyle şeyler yaşamadım hiç erken gidip kan vermedim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım ilişkinin üstünden kaç gün geçti 
(2,204 puan) tarafından
Canım her gün olduğu için pek bir bilgim yok ama son adet tarihim 20 mayıs
(2,204 puan) tarafından
Ilk gebeliğimde öğrenmeden önce daha doğrusu uyku mide yanması vardı şimdi Sabahları uyandığımda bir baş dönmesi ve mide bulantısı mide yanması ile uyanıyorum ve mide yanması hiçbir şekilde geçmiyor Yani normalde de zaten benim reflü sıkıntım var mide ilacı kullanıyorum Bunun için geçiyor belli bir süre sonra gece 4.30 aylık bir oğlum var Ona mama yapmak için kalktığımda fark ediyorum ki hala daha midem yanıyor sonra Yeni yaptığım böyle bir pilav olsun bir yemek olsun asla yiyemiyorum bana kokuyor gibi geliyor eşime diyor ki hayır kokmuyor çok da güzel diyor yani beni şüphelendiren Onlar oldu yani sürekli bir mide bulantısı mide yanmam lazım sürekli başım dönüyor böyle kolum bacağım kafam kalkmıyor yataktan
tarafından
Canım hamile olabilirsin ama benim sorduğum şey şimdi ilişkiden en geç 6 gün sonra döllenme gerçekleşir 6 günden sonra olmaz ama döllenme akşam olduysa sabaha kadar bile değerin yükselmiş olur hemen çıkar yani
(2,204 puan) tarafından
Ha canım doğurganlık dönemin geçeli baya oluyor öyleyse işte bir ihtimal var gibi bakalım yarın çıkscakmış
tarafından
Onu bilemem canım işte dogurganlik döneminde olmayıp hamile kalan çok
-Reklam-
0 oy
(198 puan) tarafından
Benimde son adet 20 mayis. Uygulamaya gore 17 si gozukuyor yeni adet. Ptesi gunu kan verdim bugun cikti sonucu <1.20

Kana gore gebelik yok ama kaset testte 2.silik cizgi var. Ptesi gunki cok cok silikti bugunki bir tik daha belirgin ama silik. Ama kan 1.20. Kan degerin cikinca yazar misin bana da. Bende baska yerde test verecegimbelki aksama
(2,204 puan) tarafından
Tamam canım yarın öğlen gibi çıkar dediler haber veririm sanada
(198 puan) tarafından
Hayırlı haberler aliriz insallah
(2,204 puan) tarafından
İnşallah canım bel ağrım da oluyor ya ara ara ama regl gibi değil gibi de
(198 puan) tarafından
Benimde var kasık ve bel agrim ama regl mi hamilelik olabilir mi ayirt edemiyorum. Bir yandan cok istiyorum bir yandan kendimi umutlandirmak istemiyorum bekliyecegiz sanirim
0 oy
tarafından
Adetin geçip kan versen kesin sonuç alırdın canım geç döllenme oluyor kanda bazen geç çıkıyor ben ilişkiden 15 gün sonra kan verdim çıkmadı 9 gün sonra tekrar kan verdim çıktı arada başka ilişkide olmadı 
(2,204 puan) tarafından
İnşallah allah isteyen herkese versin canım 4.5 aylık bir oğlum var eğer bir süpriz olduysa başım gözüm üzerine ama olmadıysa da bu işe bu kadar çabuk kalkışamam
(198 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım saglikla huzurla buyusun.
tarafından
Senin sorunu yeni okudum @merada geç döllenme kanda da geç çikiyor benim adetim 4 gün geçtiği hâlde beta değerim 12 çıktı düşün yani ilişkiden 24 gün sonra çıkan değerim 12
(198 puan) tarafından
Allah'ım insallah benimde oyle olmustur da sonuc pozitif olur. Tesekkur ederim canım cevabin icin
tarafından
Rica ederim canım hakkın'da hayırlısı olsun
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Bnm altı gün kala negatifti 2 gün sonra yani 4 gün kala idrar pozitifti ama ilişki üstünden kaç gün geçti
(7,827 puan) tarafından
Benimde 6 gün kala negatifti 4 gün kala evde pozitifti bekle bakalım canım üzülme erken yaptın testi
(2,204 puan) tarafından
Yok canım üzülmedim 4.5 aylık oğlum var bana çok zor olurdu benim tansiyon sorunun var ben ilk hamileliğimde 37. Haftaya kadar zor geldim
(7,827 puan) tarafından
Kız o zaman neden yaptınız ya tutarsa
(2,204 puan) tarafından
Yapmadık aslında elim geri çekme nin onun koruduğunu düşünüyor :) bende bu aralar bir gariptim acaba mı dedim olsaydı kaza olacaktı ama oğlumda diş çıkartıyoe geçtiğimiz hafta anam ağlafı resmen onun yorgunluğu herhalde beni o hale getirdi
(7,827 puan) tarafından
Ah kuzum benm yaa diş çok zor hayırlısı ile atlatın bebişinde vakti gelince gelsin inşallah
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Canım en doğrusu 1 gün geçtiğinde olur kanda da
(2,204 puan) tarafından
Canım şimdi verdim ama bu 6 günde olmazsam tekrar vericem ara ara karnımda batma gibi bişey oluyor gidiyor hemen
(12,022 puan) tarafından
Çıkmazsa ümidini kesme canım.ilac filan içme bu dönemde dikkat et
(2,204 puan) tarafından
Çıkmamış canım aman sağlik olsun planlı bir şekilde olmasını çok isterim oğlum planlıydı ve bizim eşimle planımız 30 uma gelince o yaşa gelince de kendimi sıkıntıya sokamam tekrar yani şimdi olduysa tamamdı ama yapacak bişey yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
25 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayris03 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 275 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nefes09729 (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 768 göst.