0 oy
123 göst.
Aile kategorisinde (642 puan) tarafından
Kizlar düğün var düğüne gideceğimiz zaten 13 haftalık olcak bir sıkıntı olurmu kendi aracımızla gideceğiz 17 saatlik yol yarı yolda mola verip ertesi gün devam edeceğiz hamileyken uzun yola giden varmi 

8 Cevaplar

0 oy
(9,109 puan) tarafından
Ben de 6 haftalık hamileyken 20 saat yol gittim. Kardeşimin düğünü vardı. On gün icinde.sehirden şehire gezdim durdum bir sıkıntı yaşamadım çok şükür 
-Reklam-
0 oy
(2,655 puan) tarafından
Ben Eskişehir e gittim trenle onda bile her yerim ağrıdı canım çok yakın değilse düğün sahibi hediyeni gönder senden kıymetli mi
(642 puan) tarafından
Arabanın arkası müsait yatak oluyor koltugum canim
0 oy
(33 puan) tarafından
6 haftalık hamileyken arabayla gittik dinlene dinlene ve 33 haftalıkken otobüsle gittim bizim güzergah da 12 saat biraz ayaklarım şişti ama bişey olmadı Allah'a şükür.Tabi öncesinde doktora sordum risk yok dediği için çıktım yola risk yoksa bişey olmuyor.
0 oy
(2,758 puan) tarafından
1.5 2 saatte bir kola verip yürümek lazım ve yollar çok bozuksa vs önermiyorlar ama 12 haftayı aşmışsınız riskli gebelik yoksa sorun yaşayacağınızı sanmam gebeliğin basından beri yollardayım bu kurallara uydum hep bir sorun yaşamadım çok şükür 38 iz su an
(642 puan) tarafından
Benim ilki riskli gebelik şöyle tansiyondan dolayı yoksa başka sorun yok
(2,758 puan) tarafından
O zaman burada vakit harcamayın doktorla görüşün bir şey diyemem
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Doktoruna danışsan daha iyi olur. Her hamilelil bir değil. Önceki gebeliğimde 6-7haftalıkken doktor 2 saatte 1 mola verme şartıyla yola çıkmama izin vermişti ve progestan verdi her ihtimale karşı. Her şey yolunda olmasına rağmen. Şimdikinde ise haftaya uzun yola çıkacağım 24 haftalığım ve kendim kullanacağım. Yine yolculuk için en uygun haftalar olduğunu ama yola çık adan görmek istediğini söyledi. Çıkmadan 1 gün önce tekrar gideceğim. Çıkma derse de alternatif düşüneceğim. Bence riske atma doktoruna danış muayene edip karar versin
0 oy
tarafından
21-24 haftalar arasinda 16 saatlik yol gittim yeni geldim memleketten kendi arabamizla gittik bi sorun yasamadim sık mola verdik 
0 oy
(14,462 puan) tarafından
Bende o haftalar da muştan Bursa’ya gelmiştim dinlenmedik yolda dr beline yastık koy ara ara da ayaklarını uzat demişti 
0 oy
(1,373 puan) tarafından
Korkutmak istemem ama 7 saatlik yola gidip geldik kendi aracımızla düşük tehlikesi atlattım ben 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 474 göst.
2 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde dunyali _birisi (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 413 göst.
28 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Tugba_44 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 394 göst.
7 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
9 Haziran 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Myangell (642 puan) tarafından soruldu

406,610 soru

12,197,051 cevap

36,739 kullanıcı

...