0 oy
609 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Konya da hava çok sıkıcı sürekli yağmurlu rüzgarlı gına  geldi artık dışarı çıkamıyorum :( kendimi yemeğe verdim artık :D gunlerim bomboş:D siz napiyorsunuz 

image

14 Cevaplar

+1 oy
(6,307 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Hahahah Başlığa yazmışsın zaten aseren gördü kız :D

Afiyet olsun 

Bende lahmacun gömdüm 5 tane :D Kola sisirdi çok içtim yoksa hemen devam.ederdim:D

O gün canım çekmişti bugün merkeze gidince eşim almis sagolsun :D birazdan devam ederim yine 

image

tarafından
Ayy benimkide kas sevdalısı o kadar diyorum yapma takan kim yanında çocuk gibi duruyorum ahahah
tarafından
@hopdedik10 valla bilmiyorum hamilelikten sonra bir değiştim özgüvenim zedelendi aslında buna sebep olacak hiçbirşeyim de olmadi eşim daha çok düştü üstüme hiç öyle hissettirmedi  kendi kendime kuruyorum iste :D emzirmem bitsin bende bie forma girerim inşallah
@gencanne25  erkeklerin o kas sevdasını sevdası olanlardan başka kimse anlamaz :D
tarafından
Benim eve de 3 tane lahmacun siparişi veriyorsun bebeğim öpüldün
Afiyet olsun bende bu sıcakta yemek yapayım ocak başında
tarafından
HaHhaha hemenn geliyor efenimm
(6,307 puan) tarafından
Hahahahah 3 değil 5 vereyim nedir 3 ☺️nsjjsjw
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızı uyuttum ayaklarımı uzattım cips yiyorum afiyet olsun canım ❤️
tarafından
Ayy keşke benim oğlan da uyusa :))) size de afiyet olsun ♥️
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Gilgamiş destani adli başlık iskenderun ne kız
tarafından
Bir göktürkler iki ben :D hatay iskenderun durum varya :)))
0 oy
(4,313 puan) tarafından
Başlığı okurken ağzım yamuldu.... Bizim buralar da bi acıyor bi kapatıyor bi yağıyor bi yakıyor dört mevsim... 
tarafından
Gözün olmasın o kız :D valla artık yaz istiyorum :(
(4,313 puan) tarafından
Koz gözümle bakıp ağzımla okuyom yaaaaa :D valla ditekt kışa atlayacaz herhal de bu sene. Maşallah yağmur yağmur. Bahçeli ev yaptırdık henüz bahçesini aktif kullanamadık yağmurlardan. Tam seriyom kamelyaya bi yağmur yagıyor kacıyoz içeri :D
tarafından
Benim de laf iste :D valla heryeri sel aldı gitti ta Allah ım korusun konya da bile sel oldu yani düz ova
0 oy
tarafından
Böyle baslik açtığım an postum kesin kapanır sjsjsj o derece garezleri var bana ayy sakaryada öyle 3 gündür soğuk 
tarafından
Belki benim postuda kapatırlar harbiden uzun olmuş :D sizin ki 3 günmüş bizim havalar hiç düzelmiyor sözde bayburttan konyaya geldim  ne umdum ne buldum:D
tarafından
Yok kız gene bak kapanmadı benimki açar açmaz kapanıyor ne hikmetse sjsjsj hahahaha plan etmeyeceksin yoksa böyle olur burası baya güzeldi sıcaktı hatta dedim pazartesi herif izinli piknik yaparız hava o gün baya kötü oldu daha düzelmedi sjsjsj
tarafından
Plansız hareket edilen şeyler her zaman daha güzeldir doğru niyeyse :D
0 oy
(17,422 puan) tarafından
Afiyet olsun canım bende içli köfte yapacam içini pişiriyorum şimdi..soguyana kadar da ev işlerimi yapacam sonra şekil vermeye gececem 
tarafından
Aaa bak içki köfte de çok güzel oluurrr ellerine sağlık ♥️
0 oy
(5,104 puan) tarafından
Ayyy valla yaa dün okul pikniğimiz vardı kelebeklere gittik hoppp bir yağmur herşey ıslandı mahvolduk Erenköy tarafında falan yokmuş yağmur eve geldik butarafa basladi
(5,104 puan) tarafından
Evet canım bildim
(5,104 puan) tarafından
Bgun eşimle Aksaray a gitmemiz gerekti motorla gidecektik baktık yağmurlu diyor çıkmadık yola aha bu saate kadar yağmadı ciksaydik kesin islanirdik
tarafından
Dün aksaray yolunu sel basmış diyorlardı ama afyon muydu o yoksa aman dikkat edin ıslanmaktan ziyade afete yakalanmak Allah korusun
(5,104 puan) tarafından
Allah herkesi korusun kuzum hiç de sevmiyorum Aksaray yolunu
tarafından
Valla biz bayburta gidip gelirken mecbur geçiyoruz hem de daha kötü yollardan :( amin inşallah ♥️
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Afiyet olsun canm burası da çok sıcak iyi gider döner 
tarafından
Orası neresi :(
(2,126 puan) tarafından
Hatay İskenderun
tarafından
:D niyeyse bir kahkaha attim iskenderun yerken bidaha okudum acaba ben mi anlamadim diye haha :)))
(2,126 puan) tarafından
Ortalığı karıştırdın :D
0 oy
(882 puan) tarafından
Bende ne yesem diye düşünüyorum bebeğe gaz yapmıcak alerji yapmıcak vs diye bu saat oldu lokma yok ağzımda delirmeye ramak kaldı 
tarafından
Ben hep tost yiyordum tavuk yiyordum tavuk aşırı süt yapıyor ama yeeee sutun inmez :(
(882 puan) tarafından
Evet biliyorum sütüm azalıyor zaten farkındayım çorba yapım bari sıcaktada hiç içilmiyor ama napiim yeminle kuruya nohuta hasret kaldım
tarafından
Geçiyor geçiyor ben de çok ağlıyordum yemek yiyemiyorum istediğimi yapamıyorum diye simdi hersey büyüdükçe hem zorlaşıyor hem kolaylaşıyor ama yenidoğan dönemini bidaha istermisin dersen istemem :D
0 oy
tarafından

Sıpayi uyutmaya çalışıyorum bende uyuyacam:) afiyet olsun 

tarafından
Aboooww dış dönemi en beter dönemi ne uyur ne yer zehir eder hayatı hem kendine hem çevresine Bi an önce cikarsinda sende rahatla :))))
tarafından
Yaa sizin çocuğunuz ne kadarlık acaba
tarafından
1 aylık henüz :))))
tarafından
Yaaaa kurban olurum ♥️ Allah sağlıklı ömürler versin analı babalı büyüsün ♥️
tarafından
Amin cnm insallah hepimizin
0 oy
(7,786 puan) tarafından

image

Ohhhhh yaşıyorsun bu hayatı aşko:D jsjsjs afiyet olsun bebek ❤️

Kola çerez yapıyoruz oğlanla bizde 

tarafından
Teşekkür ederimmmm  ♥️♥️♥️ o da mis valla size de afiyet olsun benim oğlumda büyüse de bizde yapsak :D
(7,786 puan) tarafından
Buyur büyür ozaman görürsün anyayi konyayi:D hsjsjns
tarafından
Konyayı çok gördüm ama anya galiba tam bana göre hzhshsh
(7,786 puan) tarafından
Hahahha :D
0 oy
(14,130 puan) tarafından
Cok severimmm afiyet olsun tanesi olmus 55 lira:)
tarafından
Sormayin burda da 45 ama iste canım çekiyor alıyorum bunu kardeşime ismarlattim :D
(14,130 puan) tarafından
Ucmus valla ama biz de arada yeruz seviyoruz:) bjrkac gun once yedik:)
tarafından
Ben de ayda 1 ve ya 2 bayburtta böyle şeyler pek yok burda tadını çıkarıyorum :)))
0 oy
(8,036 puan) tarafından

İlk zamanlar bı İskenderun almış eşim kokusu öyle bı midemi bulandirdi ki şuan yemeye korkuyorum yiyemem heralde. Ekmek arasına devam :D

tarafından
Yaaa kötü yapmışlardır kesin ondan bir kere daha güzel yerden sans verin :)
(8,036 puan) tarafından
Kötüydü ondan mı bilmiyorum yazmayı unutmuşum hamileligin ilk zamanları almıştı noramlde severim yani. Aldığımız yer farklıydı kötü olduğu içinde olabilir yani. Neresinden Konya'nın bende konyadayim
tarafından
Ayy o zaman kesin zor yersiniz valla ben de nalcacida oturuyorum nenehatun parkı varya oralarda bizim bir ercan savarma var hep ordan alırız:)
(8,036 puan) tarafından
Valla yiyemiyecem galiba. Bende meram tarafindayim burda yakında soslu döner var ordan alıyorduk hep
tarafından
Haa hiç duymadım valla :)
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Diyetteki ben bu postu sevmedi:(
tarafından
:D ben de diyet yaptım ama 2 gün sonun bu şekilde hshshsh
(1,368 puan) tarafından
Ben kararlıyım bu sefer ya başarıcam inşallah :)
tarafından
Valla helal olsun o zaman inşalalh ♥️
(1,368 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,422 göst.
29 Şubat 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Ayşe sinan (887 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 699 göst.
14 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Gökce kambur (264 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 338 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 312 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,020 soru

12,370,897 cevap

42,397 kullanıcı