0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar başladım kaç gündür şükür zorlanmıyorum kendimle kızımı götürüyorum ama konuşmuyor şuan tam 2 yas bitiyor 3 e girecek kaka anne baba Felan gibi şeyler diyor ama cümle kurmuyor ben kendimle götürüyorum hep bugün kaka dedh koştu götürdum tuvalete şükür yaptı ama bez hala altında böyle mi oluyor eğitim siz kaç yaşında verdiniz 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 29 aylıkken verdim şuan işte Kasım'da üç yaş olacak 
tarafından
29 aylık kaç yaş oluyor
tarafından
İki buçuk
-Reklam-
0 oy
(9,612 puan) tarafından
Canım bez varsa ilerisi için zor olur bezi tamamen kesmen lazım ben sabah uyandım çıkardım daha da takmadım ne gece ne gündüz,1 haftadır dışarı bile çıkmıyoruz evde iyice alışsın diye 
(9,612 puan) tarafından
Alışır canim mutlaka alışır sen sadece sabrediceksin altına kaçırsa kızmayacaksın  benim  ilk gün altına kaçırdı anne bez diye ağladı çünkü pantolonu ıslanınca rahatsız oldu hayir olmaz dedim rahatsız oluyosan buraya tuvaletini yap dedim yani lazimligı gösterdim ilk gün öyle geçti ikinci gün söylemeye başladı inan bende çok korkuyodum başaramam alışamaz diye ama korktuğum gibi değilmiş
tarafından
Ay de inşallah benim kızım hiç konuşmuyor ondan kendini ifade edemiyor
(9,612 puan) tarafından
Konuşmasa da hareketleriyle ifade eder canim bizde sıkışınca kasiklarimizi tutuyoruz ya öyle hareket yapar veya elinden tutar tuvalete götürür yani konusmuyo zor olur diye düşünme çünkü dediğim gibi benim oglum konuştuğu halde ilk gün altına hep kaçırdı buda gayet normal hangi çocuk tek seferde alışıyoki,altına yapınca kızma kizarsan altına da yakmaz tuvalete de yapmaz içinde tutar bu daha kötü olur,bütün işi gücü bırakıp yarım saate bir tuvalete götür veya lazimligi varsa ona oturttur yoksa bitane al o çok heveslendirdi benim oglani
tarafından
Lazimlik nereye birakayim cnm bide kızmıyorum asla az önce kaka dedi götürdüm yaptı güldüm oda güldü alkış yaptım Felan
(9,612 puan) tarafından
Ay ne güzel bak maşallah yapıyormuş yine ❤️☺️ bizde normal klasik lazimlik vardi o kullanamadan kırıldı bende bu sefer klozet tarzı lazimlik aldım tuvaletle banyonun arasında bi bosluk var orda el yıkama y3ri var oraya lazimligi koydum orda yapiyo tuvaletini eger hol orta gibi biyer varsa oraya koy halini kaldır hatta gelen gidenin fazla yoksa bütün odaların halılarını bi süre kaldır çünkü kaçırınca nereye akmış farkedemezsin ben zaten yıkamaya vermiştim o sırada alışsın dedim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 223 göst.
4 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde esra.0202 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.
16 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (847 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 250 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 621 göst.