0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (1,220 puan) tarafından
Kızlar 2. Gebeliğim sezeryanli olduğum için doğum sancısını bilmiyorum ve şuan 29 haftalık hamileyim 2 sezeryan arası süresi var kızım 1 yaşına giricek bu ay iç camasirimda biraz kan gördüm ve kasıgimdan karnıma dogru sancı var normal midir yada doktora vs gitmem gerekir mi 

8 Cevaplar

0 oy
(7,630 puan) tarafından
Doktora git bekleme   canım   kanaman var agrında var git 
tarafından
Cnm sen iyi misin Allah aşkına bu durum esinin gelmesini bekleyecek Bi durum değil hey allahim ya sen bana sabır ver acil durum bu ille bebeğine kastedince mi aklın başına gelcek
(7,630 puan) tarafından
Dedım ama beklıyım diyor  kendi bilir
(1,220 puan) tarafından
Eşimin telefon elinde değil ulasamam şuan geliyor zaten çocuğuma niye kastım olsun kayinvalidemlerde yakınımda çok kötü olursam onlarda gelir ama ben eşimi bekliyorum
(8,129 puan) tarafından
Kayinvalidengil götürsün eşin yoksa çok kötü olmak değil önemli olan. Doğumsa gidersin hemen durdururlar bı müdahale ederler sen bekledikçe egerki doğum başlamışsa erken daha doğar çocuğun.
(1,220 puan) tarafından
Çok şükür birşey yokmuş canım ya şunu dicem buraya sormamin asıl amacı acile ne zaman gitsem o kadar saat bekletiyorlar birde üstüne az birşey kanama ile gelme diyorlar insanın iyice sinirini zıplatiyorlar kendi doktorum o hastanede olmasa gerçekten çekilecek hastane degil
-Reklam-
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Kesinlikle bekleme ve git doktora 
(1,220 puan) tarafından
Şuan hareketi yok canım aşırı hareketlidir normalde ama sancidan bu yana hareket hissetmedim
(9,618 puan) tarafından
Ah canım ya insallah iyi haberlerini alırsın lütfen mutlaka git haberdar et olur mu müsait bi zamanda,yaramazlar arada korkutuyolar işte böyle ❤️
(1,220 puan) tarafından
Eşim geliyor zaten canım gideyim haber ederim
(9,618 puan) tarafından
Hayırlı haberlerle gel inşallah
(1,220 puan) tarafından
Çok şükür birşey yokmuş canım ❤️
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Sancını bilemem canım ama senin haftanda artık kan normal kabul edilmez acile basvursan iyi olur 
(1,220 puan) tarafından
Bana da normal gelmedi ya 2 gebelik gerçekten farklı oluyormuş eşim şuan evde yok 9 9 buçuk gelicek haber vermedim telaş etmesin diye gelince söylim diyorum
(1,136 puan) tarafından
Haftan da daha erken canım ya inş bebek biraz daha bekler bize de haber ver ben merak ederim sahsen
(1,220 puan) tarafından
Tamam canim haberdar ederim Allah razı olsun eksik olma kızım 42 haftada doğdu bu kadar erken gelir mi bilmiyorum ya
(1,220 puan) tarafından
Çok şükür birşey yokmuş canım haber edeyim dedim seni de
(1,136 puan) tarafından
Cok şükür canım sevindim buna
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Kanama normal değil hiç bekleme doğru acile canım 
(1,220 puan) tarafından
Geliyor eşim gidicez canım
(7,456 puan) tarafından
Habersiz bırakma kuzum inşallah bişey yoktur bebek hareketleri var mı şu an
(1,220 puan) tarafından
Var canım yeni yeni başladı kızımda en ufak kanama da olsa gidiyordum buradaki doktorlar değişik aşırı kanama olmadan gelmeyin diyip laf ediyorlar
(7,456 puan) tarafından
Bakma o doktora en ufak kanama bile çok çok önemli
(1,220 puan) tarafından
Çok şükür birşey yokmuş canım ama yine lafını etti kadın acilin doktorlarına deli oluyorum o kadar bekletiyorlar birde az birşey kanama ile gelmeme gerek yok akar derecesinde olursa gel diyor napcagimizi şaşırdık iyice ya
(7,456 puan) tarafından
Saçmalamışlar iyice yaa
0 oy
(870 puan) tarafından
Erken dogum riskin var canm her an zorlanırsan dogumda olabılır o yuzdn doktora git cocuk ıcın ıgne ası vuracaklar durdurmak ıcn beklemeee
(1,220 puan) tarafından
Ciğer geliştirici dimi canım
(870 puan) tarafından
Evt cıger gelıstrıcı vuruyorlar 1 hafta bile gec gelse bu ıgne sayesinde daha ıyı olck canm 1 gun boyunca kalcanda arı olck yurumekte bırz zorlanacaksn bnmkı cok acımıştı gıttın mı canm doktra
(1,220 puan) tarafından
Gittim şükür birssey çıkmadı ❤️
0 oy
tarafından
Hem durumunu anlatıyorsun hemde herkes sana acil durum diyor ki gerçekten acil Bi durum bu doktora hastaneye gitmemek için resmen bahane üretiyorsun bak sert olmak istemiyorum ama yaotigin çok yanlış esin gelene kadar bebeğine bisey olabilir bu kadar mi evladını gözden çıkardın 
(1,220 puan) tarafından
Sert olmiyim diyorsun ama oluyorsun eşimin elinde telefon yok yanımda küçük bir bebeğim var aşırı kötü olsam zaten kayinvalidemler de burada onlara da derim şuan eşim geliyor zaten gidicez hareketleri var kimse çocuğuna bişey olsun istemez kızımda da gittiğimde bana denilen tuvaleti bayağı batiracak şekilde kanaman varsa gel denildi bende size sormak öyle gitmek istedim her zaman doktorlara güven olmuyor ve her çocuk aynı olmuyor
(9,618 puan) tarafından
Kızma canim herkes seni ve bebeğini düşündüğü için söylüyo çocuğada bise olur endişesiyle öyle yazmış hocamız kırılma yani ❤️
tarafından
Hamilesin karnında sana muhtaç Bi can taşıyorsun o doktorun ben ta... sinirlenmeyecegim diyorum ama sinirlencem en ufak Bi kan gebelikte risktir bunu tip fakültesindeki caylaklar bile bilir nasıl Bi gerizeksli doktor ki o çok şiddetli kanama olmadan gelme demiş umarım esin gelir gelmez hastaneye gitmissinizdir ve bebeğe bisey olmamıştır ne olursa olsun bidaha olursa ki Allah korusun ne eşini ne kimseyi bekleme direkt ambulansla git hastaneye
(1,220 puan) tarafından
Doktora gittik çok şükür birşey yok kanamayı sordum bebekte birşey gözükmüyor herşeyi normal denildi sordum her kanamada geleyim mi diye bana yine ufak çapli kanama olabilir tuvalete çıktığında akar derecesinde gelirse önemli hareketlerini izle dedi sürekli gelmenize gerek yok dedi
0 oy
tarafından
Kanama herzaman dr a gitmek gerektirir diye biliyorum hiç riske atma bence
(1,220 puan) tarafından
Gidicez şimdi canım
tarafından
İnşallah bi sorun yoktur canım
(1,220 puan) tarafından
Yok canım şükür Allah razı olsun
tarafından
Şükür canım ama sen yinede tedbir amaçlı dinlen çok hareket etme
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Gittin mi doktora ne oldu ? İnsallah kötü bisey yoktur
(1,220 puan) tarafından
Çok şükür canım birşey çıkmadı ama bizimkilerde sorun var galiba çok kanama olursa gel diyorlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 125 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mutluyum (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 154 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 110 göst.
7 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde vellenizanim (949 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,071 puan) tarafından soruldu

412,065 soru

12,404,585 cevap

44,564 kullanıcı

Kategoriler

...