0 oy
753 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Hamilelikle birlikte mide bulantisi vs bu yil calismak istemedim... Ev hayati hayati gayet iyi bi skintim yok fakat cevremdekiler sen bosa mi okudun cocuk olana kadar calis gibi devamli yorumlarda bulunuyor... Yahu calisirkende zaten acikca soylim hergun kufrederek gidiyodum yani maas aliyosun ama hayati hayati burnundan getiriyolar...  Vay arkadas bu kadar onemlimi ya bi kadinin calismasi ev ile kim ilgilecek Allah askina... Anlamadim bu isten bisey ne yapacagimi sasirdim

23 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kaynanan çalış dediğin de kocam bana bakıyor benim çalışmama gerek yok o çalışacak ben yicem de sinirden çatlasın hamilesin sen çalışmak zorunda değilsin kimse çalış diyemez sana kalmış senin keyfine kalmış bişey sonuçta evdede oturmuyorsun valla ev işi dışarıda çalışmaktan daha zor 

-Reklam-
0 oy
(5,940 puan) tarafından

Ben 32 yasindayim universite bittiginden beri 10 senedir hep calistim simdi bebeğim oldu 1 ay once ve 2 aydir evdeyim o kadar alismisim ki işe gidip gelmeye boslukta hissediyorum kendimi. Tabiki evlâdım ile vakit geçiriyorum ama yılların birikimi var .calisinca alisiyor insan o tempoya 6 bucukta evimde oluyordum esim 7 de o yarim saatte sofrayı kuruyordum hafta sonları esim ile cumartesi geziyorduk pazar 4 cesit yemek temizlik ütü yetiştiriyordum hic yemeksiz kalmazdim son 2 haftadır bebekten zor firsat buluyorum yemegi ocağa koymaya

0 oy
(1,114 puan) tarafından

Ben çalışıyorum kaynanam da çalış yada çalışma demiyor ama benim kendi işim belki de ondan bişey demiyodur kendi işim olmasa oda çalışma der yani ama çalışmak bana çok iyi geliyor herşeye de yetisiyorum Allah'a şükür misafirime de hamileligime de temizligime de evde durunca boş boş yatıyorum canım bir iş yapmak istemiyor ama işten gelince hiç oturmadan iş yaparsam yapıyorum oturursam kalıyor genelde yapıyorum yemek ve sonrasında temizlik ütü çamaşır vs ne iş varsa 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 412 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 833 göst.
14 Eylül 2019 Aile kategorisinde sedaa (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 377 göst.
13 Eylül 2024 Aile kategorisinde senykll (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 331 göst.

404,451 soru

12,116,350 cevap

36,462 kullanıcı

...