0 oy
168 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
2 hazirandan beri ürün ellerine ulaşmış haala param yok ortada sikayet var sayfasında yazdim haala Bi çözüm yok

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gitti o para 
tarafından
Daha önce başınıza geldimi böyle bosey ondanmi böyle dediniz yoksa oylesinemj dediniz
tarafından
Ben değil gorumcem alışveriş yapti eve gelmeden iptal ettik parayı elden teslim olacaktı şikayete fln baktık baya sikayet vardi paranız gelmez ama siz gene peşini bırakmayın çok kötü bir sayfa
tarafından
Benimde ilk ve son alisverisimdi ztn çok kötü malları var
-Reklam-
0 oy
(997 puan) tarafından
İade sürecindedir canım bildiğim kadarıyla tofisa güvenilir bir sayfa gelir yani iaden 
tarafından
INSALLAH gelir ya ilk ve son alisverisimdi
0 oy
(193 puan) tarafından
Canım o kadar komşum bana öneriyor işte görümcesi falan sürekli oradan sipariş veriyor ben buradan yazdım kaç kişi dedi güvenilir değil ürün falan kötü ben hayattan oradan sipariş vermem yani vermedim de
tarafından
Kalite çok kötü gerçekten ilk ve son alisverisimdi benimde
(193 puan) tarafından
Üzüldüm canım ya internet ortamına pek fazla güven olmuyor
tarafından
En iyisi trendyol valla en güvenilir o o kadr sipariş yaptım hiç birinde mağdur ollmadjm
0 oy
(14 puan) tarafından
Cok merak ettim iade ucretinizi alabildinizmi bende urunleri teslim almadan iptal ettirdim ama merak ediyorum iadem olcakmi tedirginim 
0 oy
tarafından
Yok cnm ben değişim yapana kadar neler çektim iade parası yok ulaşabilirsen anca değişim olur
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Müşteri temsilcisini ara sor bende karttan çektirmiştim kargom geldi ama bir ürün eksikti aradım elimizde kalmamış dedi paranız karta yatacak dedi 4 gün sonra falan karta yattı
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Çok kalitesiz ürünleri pazardan daha kalitelisini alirsin. Gerci pazarda bile pahali artık herşey 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
0 cevap 60 göst.
0 oy
2 cevap 188 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hudam (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 318 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Prensimin annesi (147 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,050 soru

23,701,611 cevap

311,699 kullanıcı

...