+2 oy
991 göst.
Diğer kategorisinde (13,717 puan) tarafından

Tezgahın üzerini boş seviyorum ben hiç bisi olmayacak düzenimi tam tutamadım çok dolu şuan  :D

Ama lavabo içinde bi tane çöp suzgecim var o olmazsa olmazim resmen elim ayağım çay döküyorum yemek yaparken kabukları soyuyorum falan

35 Cevaplar

0 oy
(5,233 puan) tarafından
Baharatlik yagdanlik falan var bide çaycı başka biseyim yok sevmem kalabalik
(13,717 puan) tarafından
En güzeli canim
-Reklam-
0 oy
(14,420 puan) tarafından

Tezgah olması :D        

(13,717 puan) tarafından
Tezgahsiz asla  :D
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bende boş sewiyirim ama neden se bir türlü boş olmadı 
(13,717 puan) tarafından
Ay dimi bende de öyle oluyor elde yikanacaklar oluyor yıkıyorsun onları kaldır bi daha yemek hazırla bulaşık bu bir döngü  :))
0 oy
(4,910 puan) tarafından

image

dıgertarafta yağdan lik ve çay şeker var sadece birde köşede tost makınam var zararı yok duruyor öyle elimin altında :)) 
(4,910 puan) tarafından
Canım merhaba, bende yeni taşındım. Yeni kullanmaya başladım suan ıcın memnunum siyah seviyorum zaten. Bızım burada sular cok kirecli beyaz kalıntılar olmaması adına ıslak bırakmamaya calısıyorum bu yönden sıkıntı olabilir ama kullanım açısından çok rahat bısey dökülüp sacilsa belli olmuyor beyaz olsa kullanımı daha zor diye dusunuyorum cabuk sararmasida çabası. Siyah kullanılabilir canm tavsiye ediyorum. Granit olduğundan sıcak bısey koymuyorum üzerine, müteahhitin tavsiyesi ilede farklı kimyasal kullanmayın demıstı. Benımde 2 cocugum var ☺️
(2,940 puan) tarafından
Kimsyals bişey kulansa rengi soluyor
(4,910 puan) tarafından
Bulasık deterjanı kullanıyorum camasır suyu da kullanıyorum direk değil ama suyla karışık bısey olmaz inşallah :)
(2,940 puan) tarafından
İnsalah
(13,717 puan) tarafından
Maşallah ne güzel kocaman bir mutfak tam hayalimdekinden
0 oy
(7,915 puan) tarafından
Yerim olmadığı için baya bişey var tezgahta elimde olsa boş olurdu 
(13,717 puan) tarafından
Anladım canim
0 oy
(18,059 puan) tarafından
Baharatlık tek var yer yok diye oda tezgah üstünde yoksa kaldırırdjm onuda 
(13,717 puan) tarafından
4 duvar dolap olsa kadınlara anca yeter  :)))
0 oy
(6,123 puan) tarafından

image

image

Su kisim bana inanilmaz daginik geliyor gozume bir care bulamadim bende bulasiklik olmasa olmuyo havlu asili durmasa olmuyo. Tezgah ustu cop olmassa acil hizlicana yapamiyorum. Lavabonun icinde nasil copun var resim atabilcenmi. Kullanisli biseyse bari cöp daginiklgindan kurtulurum
(13,717 puan) tarafından
Atayım canım birazdan peki ben iyice sıkıp dolap kapağının içine doğru atıyorum kapağından ucu görünüyor sadece  :)
0 oy
(5,311 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Tezgahın üzeri boş  seviyorum o yüzden hiç birşey bırakmam tezgahta
(13,717 puan) tarafından
Göze öyle hitap ediyor  :)
0 oy
tarafından
Sadece bıçak seti gerisi boş canım boş seviyorum temizliği kolay oluyor küçük ev aletlerimi dolaplara kaldırıyorum isim olunca çıkarıyorum 
(13,717 puan) tarafından
En güzeli canım zaten tezgah sürekli ıslanıyor ben de koymuyorum hiç küçük ev aletlerini
0 oy
(7,155 puan) tarafından
bende boş seviyorum tezgah üstünü temizliği filan daha pratik oluyo indir kaldır qltını sil derdi olmuyo .Ama olmazsa olmazım çöp kutusu.Tezgahın altında olunca elimde çöple aç kapa yapmsk hiç hijyenik gelmiyo birazda üşeniyorum sjshdh benim tezgah üstünde bulaşıklık ve çöpten başka birşey olamazz
(13,717 puan) tarafından
Benim kapakta asılı çöp kovası ama sanırım kaldiricam taşındım bu mutfagim kucuk çok rahatsız ediyor  :)
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Boş seviyorum fakat çok nadir boş kalıyor ama olmazsa olmaz oğluma alfığım daha kullanmadığım yoğurt makinesi 
(13,717 puan) tarafından
Kız yoğurt için makineye ne gerek var bende de aynı hiç boşalmiyor  :D
(2,206 puan) tarafından
Canım yoğurt yapmayı bilmiyorum :)))) dedim alayım yaparım 1 ay sonra yapacam inşallah
(13,717 puan) tarafından
Sağlıkla büyüsün inşallah kuzum öğrenirsin kız nolcak bende geçen ilk defa peynir yaptım  :)
0 oy
tarafından
Baharat hariç hiç birşey yok zaten küçük tezgah
(13,717 puan) tarafından
Kucuk tezgah çok zor oluyor ya
0 oy
(4,144 puan) tarafından

Bıçak seti ve plastik kepçe seti :)

(13,717 puan) tarafından
Sende az şey sevenlerdensin  :)
(4,144 puan) tarafından
Kahve makinem baharat seti var bir de canım başka bir şey yok;)
(13,717 puan) tarafından
Normal canım bazıları müze gibi sergiliyor hiç sevmiyorum ya  :D
(4,144 puan) tarafından
Yok ya elimin altı boş olacak canım en çok zaman geçirdiğimiz yer zaten orası ☺
0 oy
(999 puan) tarafından
Bende boş severim ... Asla bişey olmayacak

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 385 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Aysekurt (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 450 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 807 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.

410,135 soru

12,332,034 cevap

39,249 kullanıcı

Kategoriler

...