0 oy
353 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (104 puan) tarafından
Kızlar alarim kurdum ama uyanamadım kızımda ağlardı normal de ağlamamis emzirmeye kalkamamişim şimdi uyndim kızım daha 1 aylık aşırı korktum bişey olurmu 23 saati hiç geçirmedim 

17 Cevaplar

+1 oy
(4,268 puan) tarafından
1 aylik bebeğe bisey olmaz 
(104 puan) tarafından
Gerçekten mi oturdum ağlıyorum ya bisy olursa diye hep dikkat ediyodum
(4,268 puan) tarafından
Tehlikeli zamanı atlatmış canım acıkmış olsaydı muhakkak ağlardı sesini duymama gibi ihtimalin yok
(6,187 puan) tarafından
Aynn sarilik riskini atlatmis uyanmiyorsa hic zorla uyandirip emzirme.   Eger aksam yatip sabah kalkiosa ne mutlu sana masallh kirk bin kere:) kadir gecesi dogmus sansli annelerden olursun gece beslenmesine kalkmayan bebek candir:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
4 saat aç kalmış benimki de. Post yukarı çıksın ben de bekliyorum cevapları 
(104 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevapladiginiz için
0 oy
(5,901 puan) tarafından
Bişey olmaz Allah'ın izmiyle açıksa ignig ses eder yada elleri açıksa ellerini mIRC mIRC emer illaki duyarsın uyanınca rahat rahat ictiyse bı sıkıntı olmaz bence 
(104 puan) tarafından
Çok şükür rahat bi şekilde emdi ellerini de emmiyordu ağladı uyandım sesine teşekkür ederim cevapladiginiz için
(5,901 puan) tarafından
Rica ederim cnm açıktgi için ağlamıştım zaten büyüyünce artık saatler açılıyor bnmde 5 aylık 3 kere uyanır
(104 puan) tarafından
Evet dediğiniz gibi büyüdükçe zaman araları uzucak
0 oy
(14,420 puan) tarafından

Bebeğe alarm kurulduğunda ilk kez duydum ayol yenidoğan olsa bile bi kereden ne olur acıksa uyanır artık :)

(104 puan) tarafından
Aynn acıkınca uyanır normalde 3 saat oldu mu basar bağırı ama bugün uyanmadı sonradan uyandı normlde doktorlar 3 saati geçmesin dediği için alarim kuruyorum bende
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Benimki de kac kez öyle uzun uyumus uyanamamisim ben de aynı senin gibi taze bebek bu kadar uyur mu diye doktora sordum 3 saatı geçirmeyin kan sekeri düşer bilemeyiz dedi o günden beri dikkat etmeye calisiyorum
(104 puan) tarafından
Kan şekeri düşünce emmesi filan zor olur demi bizim öyle olmadı kan şekeri düşmemiştir inşallah iyiyiz şükür uyuyor prensesim teşekkür ederim cevapladiginiz için
0 oy
(5,206 puan) tarafından
ilk 2 ay 2 saat arayla beslemeye calışın kan şekeri düşer 2. aydan sonra 4 saate çıkabılırsınız alarmı tekrar tekrar kurun oğumda 2 aylık olmadan 4 5 saat uyumustu uyandıramadım artık enjektörle ağzına sıktım muhtemeln kan şekeri düşüyordu sonra uyandı
(104 puan) tarafından
Anladım canım kan şekeri düşünce uyandırmak zorlu oluyor demi çok şükür kan şekeri düşmemiş kızımın dahada bı dikkat edicem hep ediyodum ama bugün böyle oldu çok şükür iyi uyuyor şimdi teşekkür ederim cevapladiginiz için
0 oy
(458 puan) tarafından
Benım ananem 12 cocuk buyutmüş ağlamadan cocuğa süt vermedik dedi saatle falan değil yani uyuyan cocuğu elleme derdı 2 saat oldu dedım saatle cocuk mu emer dedi =) aklıma o geldi ben yinede emzirıyordum =) 
(104 puan) tarafından
Banada diyolar aynısını ama doktorlar oyle demiyor geçmesin 3 saat diyolar içim rahat etmiyor başlarda sürekli uynadirdim durdum smdi kızım kendi uyaniyor 3 saat olunca bugün nedense uyanmadı teşekkür ederim cevapladiginiz için
0 oy
(7,974 puan) tarafından
Aciksa uyanirdi zaten. Bı kerelik bişey hemde bişey olmaz
(104 puan) tarafından
Aynn açıksa uyaniyordu normlde bugün demekki tam acikmamis teşekkür ederim cevapladiginiz için
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım bir kereden bir şey olmaz tabkki ama 3 saatte bir emmesse kan şekeri düşüyor yani sen istedigin kadar uyanmadı de zaten kan şekeri düşünce daha da uykuya itiyor bebeği o yüzden yinede dikkat etmelisin 
(104 puan) tarafından
Hep ediyordum yorgunluğuna yenik düştüm inşallah tekrar olmaz kan şekeri düşen bebek hemen emmeyi almaz demi teşekkür ederim cevapladiginiz için
(7,375 puan) tarafından
Kan şekeri düşünce bebeği daha da uykuya itiyor bu durum bir kereden bir şey olmaz insanlık hali ama sen yine saatlerini fazla kaçırma
0 oy
tarafından
Canım acikamamis ki uyanmamis rahat ol ben sadece ilk iki gün alarmla uyandırdım 2 saate bir sonra hep o isteyince emmesini bekledim tabi sarılık riski ve kilo sorunu yoktu yoksa sende telaslanma
(104 puan) tarafından
Çok şükür bizimde o risklerimiz yok dediğiniz gibi genelde acıkınca kendi uyaniyor teşekkür ederim cevapladiginiz için
tarafından
Rica ederim canım ❤️
0 oy
(4,400 puan) tarafından
1 aylik bebek acligini anliyor zaten. 5 saate kadar uyuyabilir diyolar ama sen yine 3 4 saatte bir emzir gece. 2 saatte 1 kaldirip emzirmene gerek yok artik.
(104 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevapladiginiz için
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Büyüyor annesi sıkıntı yapma  :) kendisi uyanır yavaş yavaş artık 
0 oy
(8,393 puan) tarafından

Hiç bişey olmuyo tecrübeyle sabit benim oğlan 5 saat uyuyodu ne zaman uyanırsa ozaman emziriyordum :D

0 oy
(5,233 puan) tarafından
1 ay olmuş bisey olmaz emzirme arasını açabilirsin sarılık yoksa 
0 oy
(3,086 puan) tarafından
11 günlük benimde gece 4 saat emedi uyanamadım şükür rahat emdi 
0 oy
(18,113 puan) tarafından

Hiç öyle  bir sorun yaşamadım alarma da gerek hiç olmadı çünkü bebeğimin kendisi alarm gibiydi:D 

0 oy
(20,038 puan) tarafından
Sarılık yoksa bişey olmaz. Kendi uyanır artık acikinca

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 217 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,213 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
0 oy
0 cevap 45 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu