0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (77 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 4 aylık başta kolikti ilaçlarla o süreci atlattık ama şimdide zor uyuyor Bi saat salıyorum 10 dakka ağlıyor yerde durmuyır kaç kere doktora götürdük hiç Bi şeyi yok o kadar yoruldum ki mesela sabah 5 de uyandık 2 kere 10 dakka uyudu ve çok ağlıyor kucaklamaya durmuyır çok çaresizim bazen bırakıyorum ağlayıp yoruluyorum çünkü ne yapsam susmuyor Bi hocaya falan gösterelim dedik

7 Cevaplar

0 oy
(993 puan) tarafından
Yahu benim oğlan bu işte :) bu kadar mızmız çocuk görmedim ablası kolikti buna ragmen uyurdu en azından bu emzikte almıyor yere koyuyorum ağlıyor kucağa alıyorum biraz duurp ağlıyor aç değil sallıyorum bırakıyorum daha odadan çıkmadan faltaşı gözler çok huysuz bir bebek 3 ay 11 gunluk
(77 puan) tarafından
Hayır kendi kendime diyorum Bi problem var doktorlar mı bilmiyor bu kadar olmaz diyorum oğlum var Bi buçuk yaşında uykusu geldiğinde ya başını yastığa koyar ya beşiği gösterir Bi gün uykusuz kalmadım ama bu yani yemin ederim yazarken gözlerim doluyır akşama kadar salla kucakla daha delirecem
(993 puan) tarafından
Bizde sabah 6 dan akşam 9 a kadar böyleyiz sayılır kahvaltı zor hazırlıyorum kızıma yaptırmak için bütün iş güç eşim gelip oğlanı biraz alırsa ama onda da durmuyor çok zor cidden anlıyorum sizi dinlenmek uzanmak vs hak getire
-Reklam-
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Benim bebeğimde 4 aylıkken başladı uyku sorunu. 13 aylık çok nadir güzel uyuyor genelde saat başı ve sabah 5 gibi ayakta 
0 oy
(13,631 puan) tarafından
Atak haftasidir canım sen rukye aç olabildiğince sakın kal bir çok bebekte olan bisi 4. Ayda bu atak
tarafından
Tam ise başlayacağım aya denk geliyor hayir gelemez olamaz bunun Bi çözümü var mı yoksa tünel kazıp kaçayım mi :))))
(13,631 puan) tarafından
Huni takabilirsin  :D
Maalesef çözümü sakın kalıp istediğini yapmak  :)
tarafından
Tünel kazıp kaçmayı tercih ederim :))))
(13,631 puan) tarafından
Şimdiden başla o zaman kaziya :)))
tarafından
Bencede :))))
0 oy
tarafından
düzenlendi
Canım sallamayı bırak öncelikle uzmanlar ayakta yada kucakta yada besikte sallamayı onermiyor kesinlikle bebekleri sersemlettigi için sersemlikten susuyorlar ve sallama bırakıldığı an daha şiddetli agliyorlar hemde beyin gelişimlerine çok ciddi zarar veriyor sallamak benim bebeğim 1 aylık gece hiç problemimiz yok maasallah fakat gündüz nerdeyse hiç uyumazdi canimizi okurdu tam kundak yap omuzunda 20 dakika tut ve yatağa koyunca youtubeden beyaz gürültüyü aç son ses sakinlesecek tam uyuyana kadar yanında kal
(13,631 puan) tarafından
Biz yenisini eklemeyi düşünmüyoruz eşim 1 tane yeter diyor tabi kazara olursa başka  :D
tarafından
Allah yazdıysa bozsun zaten istemiyordum 2.cocuk hele tehlikeli Bi doğum yaptıktan sonra tümden vazgectim ahh essek kafam o an aklim başıma gelseydi tuplerimi baglatmayi isterdim ama o telasta aklıma gelmedi :))))
(2,230 puan) tarafından
Peder ne der kader ne der demişler :) hiç belli olmaz o işler. Bemde aynı kulvardandım hamilelil işini duyanlar ben şok oldu. Yumurtalık kanserine yakalandım ilerde çocuğum kardeş ister rahimde alınırsa pişman oluruz diye kalktık bi sürüvene ikiz oldu :)). Allahım bu yavrularımızı iyi etsin inşAllah. Gerçekten bakabilene ve isteyen hanımlara nasip etsin (erkekler hariç,onlar hep ister)
tarafından
Gerçekten Allah isteyen kadınlara nasip etsin erkekler eksik kalsın:))))
(13,631 puan) tarafından
Amin canım rabbim bunlara hayırlı sağlıklı ömürler versin bizde de tam tersi adam istemiyor ben tek kalmasın diyorum (sinirlerim her ne kadar ziplasa da)  :D
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Bende bunu aylarca düşündüm acaba ben mi birşeyleri eksik yapıyorum diye ama sonuç 3 yaşında ve hala çılgınlar gibi sabahtan akşama kadar ağlıyor huyu böyle diyerek kabullendim ben. Allah sana sabır evladına da biraz sakinlik versin inşallah. 
0 oy
tarafından
4. Ay atağinda gecici bir surec 
0 oy
(2,230 puan) tarafından
Bacım ilk çocukta Allah acımış bende senin gibiydim

Ama buna lütfen kıy bu atak zamanı bitince uyku egitimi ver. Keşke 5aya dönsem . Anam ağladı çocuk uyutmaktan

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eminefeyzaa (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 96 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (498 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 89 göst.
2 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu

409,166 soru

12,297,546 cevap

38,373 kullanıcı

Kategoriler

...