0 oy
248 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,409 puan) tarafından
Kızlar bilen biliyo 33+4 günlük gebeyim gece uykusu denen bi şey yok son 1 aydır mide yangısı o bu derken Gran uyuyamıyorum biri bitip biri başlıyor 

Şimdide kaşıntı gece olsun istemiyorum avucumun içi ayak tabanım diz kapaklarım ve aşağısı derken vücudumun her yeri kaşınmaya başladı vardı ama bu kadar değildi gece de 2 kere yıkanıyorum limon kolonya buz herşeyi denedim ama yok geçmiyor 

İnternetten kolestaz belirtisi diye gösteriyor

Salı günü doktora gitçem kadın doğuma bu testi yapıyor mu dâhiliye ye gitmem lazım ve ne kadar sürede çıkıyor

Hakkınızı helal edin uzun oldu biraz

5 Cevaplar

0 oy
(18,688 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Aynı durumdaydım bende safra asıdı testı ıstedı doktor özel hastanede yaptırmıstım bı tüp kan aldılar bı kac gun ıcınde cıkmıstı benımkı
(164,064 puan) tarafından
bacim bisi gosterdim niye kizdin yaa
(1,409 puan) tarafından
Elif nasıl geçti allah aşkına çok kötüyüm
(18,688 puan) tarafından
Benım negatif cıktı canım önce **** olabılırmı dedo saglık ocagı doktoru sonradan gecmeyınce kendi doktoruma gıttım teste negatif cıkınca alerjı yada mevsim gecısınden olabilir dendi kendılıgınden gectı kadıya kadıya yara etmıstımm bence bı testını yaptır insallahh degıldır
(1,409 puan) tarafından
Ya gebelik zehirlenmesi olmiyim diye ilaç kullanıyorum bilmiyorum aklıma her şey geliyor
(18,688 puan) tarafından
Hıc bılmıyorum canım acılden bı gıtsenmı  salı gununu bekleme derım
-Reklam-
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Kızlar bilen yok mu Allah aşkına
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Kızlar bilen yok mu
tarafından
Guzum geçmiş olsun inan bilmiyorum Rabbim yardımcın olaun
(1,409 puan) tarafından
Esma allah razı olsun bacım ama burda dedikodu olsa hemen cevap veriyorlar ama başka şey olunca cevap vermiyorlar
0 oy
(186 puan) tarafından
Canm benmde 34 de cıkmıstı allah yardımcın olsun basıma gelen kadar adını dahı bılmıyordum bınde bir kadında cıkıyor ve en cok uzuldugum nokta yuksek oranda dıger gebelıklerde de aynı sıkıntıyı yasıyorsum ve bebeğin anı olum rıskı var üzül diye demiyorum doktorum dırek yuzume demışti bana ve ıkı hafta fark etmedı ben kendım fark ettım 36 haftada anestezı doktorum fark ettı hemen yarın sezeryan dedıler ozellıkle ayak tabanı el ıcı kasınır vucudunda hıc dokntu olmaz gebelık hormonu safranın deri altına salgılanmasına neden oluyor bu da kasıntı yapıyor yuzunum rengıde kacar kanda ALT AST degeri olarak cıkar her hafta ıkı uc katına cıkar ılacla kontrol altına almaya calısır doktor ama cozum sadece dogumdur hemen doktora gıt ve sıkayetlerını dıle getır benm doktor devlette oldugu ıcın yogunluktan gozunden kacırdı hatta ben ona 34 de dedımkı boyle boyle sıkayetlerım var olur oyle hamılelık yapar cıldıyeye gıt merhem versın dedı sen ısrarla boyle boyle olabılır mı de gecmıs olsun sımdıden
(1,409 puan) tarafından
Allah razı olsun eşimle hastaneye gitçez. Alt ve ast değerine bakılıykr demi gram uyku yok peki kaşıntı olunca sen ne yapıyordun
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Kadin dogum istiyor iki gebelikte de yaşadım zor Allah yardim etsin hemen git ihmal etme 
(5,219 puan) tarafından
Evet cnm onu kullandim doğuma kadar banada gastroenteroloji yazdı
(1,409 puan) tarafından
Geceleri asla uyuyamıyorm kızlar bu gecelik çözüm yok mu
(5,219 puan) tarafından
Cnm onu gecircek bisey yok ilac var duş alirsin anca yani başka bisey yapılmıyor malesef acil doktor görsün
(1,409 puan) tarafından
Peki kuzum aç karnına de mi
(5,219 puan) tarafından
Evet cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 227 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Selver66 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Seda_0055 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
9 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oflu61oflu (641 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
30 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde dilekrzgr1907 (168 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,934 soru

24,393,627 cevap

349,494 kullanıcı

...