0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından
Ben de çok çektim ama çözümü surda buldum. Ne olursa olsun ne halt ederse etsin kahkaha atıyorum küsmüyorum muhatap da olmuyorum her lafına igneleyici sözüne bir kahkaha patlatıyorum. O an o da patlıyor anlıyorum. Burdan biri bana şey demişti. Senle aynı kulvarda olamaz kaynanan. O kadar haklı ki. Siz de aynısını yapın çok rahatlatici

6 Cevaplar

0 oy
(417 puan) tarafından
Aynı tarife görümce için de geçerli mi? Bir söz diyecekken aman kırılmasın diye kılı kırk yararak konuşan ben, karşımda tam bir hödük buluyorum. Sürekli igneleyen laf sokmaya çalışan.. 
(338 puan) tarafından
Sende kahkaha atarak laf sok
(4,356 puan) tarafından
Niye o kadar uğraşıyosun insan baskasina duydugu ozeni niye kendine duymaz anlamiyorum. Sen kendine saygi duymazsan biri hosuna gitmeyen bi laf ettiginde kendini savunmazsan kim savunacak? Sen kendini her hareketi lafi yiyebilecek kadar değersizlestirirsen kim deger verecek? Yapmayin bunu ya degil gorumce ananiz babaniz bile olsa yapmayin yani. Herkesle bir olunmaz her lafa cevap verilmez bazisi absorbe edilebilir evet ama herseyin herkesin sınırı olmali.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben yapamam valla cnm artık cvp verme  derecesine geldim devm ederse lafını ağzına tikicam
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Ben tamamen çıkardım hayatımdan, eşime de karışmam haftada bir iki konuşur. Zaten uzağız gitmiyoruz
0 oy
(2,575 puan) tarafından
eş ailelerine karşı hiçbir zaman ne hissettiğiniizi eşinize söyleyip arayı bozmayın .valla zorla insanı kaypak yapıyorlar .role göre oynayın . yoksa dürüst olunca siz suçlu oluyorsunuz,
0 oy
tarafından
Benimki herşeye karisiyo Allah'tan yeri geldimi eşim dinlemiuo dinlese ben açımdan ölürüm heralde kendisi 150 kilo biz bı hamilelikde 10 kilo almışız diye akşam dalga geciyo öyle zoruma gitti ki önceden olsa eşime söylerdim hemen artık söyleyip eşimin gozundende düşmek istemiyorum en iyisini yapiyosunuz vallaha bende öyle yapacam
0 oy
(1,039 puan) tarafından
Benim kaynanam kendi kaynanasindan çok çekmiş gıkını çıkarmazmis her seferinde bana bunu söyler ve bana çektirir Allah nasip ederse ilerde bende dirlik ve düzenine karışmayan bir kaynana olayim gelinim cekmesin diyorum ama şimdiki gelinlerde bir acayip aramıyor diye alınan var aldığını beğenmeyen var eski nesile zorla istediğini yaptirirlardi 80-90lara sevgi ile şimdiki nesil ne zordan ne sevgiden anliyor 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 396 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (1,899 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 522 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Zeynepin annisi (1,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 627 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,631 soru

12,280,001 cevap

37,858 kullanıcı

Kategoriler

...