0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (2,061 puan) tarafından
Ya kızlar kızım 5 yaşında ve genital bölgede kasik tarafında ufak bi şişlik var yaa çok çok korktum başına gelen varmı niye oluyo bide hangi bölüme gitmeliyim

10 Cevaplar

0 oy
(2,061 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

tamda burası kızlar ya kasik kismi bu kadar sis değil tabi Simdi inmis

-Reklam-
0 oy
(2,736 puan) tarafından
çocuk doktoruna,bir git. sorun varsa cerrahiye gönderir. 
(2,061 puan) tarafından
Saol canm
0 oy
(732 puan) tarafından
Fıtık olabilir doktora götür
(2,061 puan) tarafından
Daha kötüsü olmasın da canm yarın goturecem inş
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Kaka yaptığı yerin kenarında mj 
(2,061 puan) tarafından
Yok kuzum genital bölgede kasik kisminin hemen alti diyim sol taraf
(1,760 puan) tarafından
Vajinanın kenarı mı yani
(2,061 puan) tarafından
Evet canm bikini bölgesi yani
(2,061 puan) tarafından
Fotoğraf attım canm bakabilrsin
0 oy
(1,760 puan) tarafından

image

bundan olabilir mi
0 oy
(1,760 puan) tarafından

image

bundan bak böyle mi

(2,061 puan) tarafından
Ah evet canm ya o kasik kısmı işte
(1,760 puan) tarafından
Günah ya kasik ağrısı çok kötü hemen doktora götür
(2,061 puan) tarafından
Ağrısı yokmuş canm ama şişlik var iste yarın goturecem hemen
0 oy
(180 puan) tarafından
Canım kasık fıtığı dır. Büyük ihtimalle çocuk cerrahisine götür o bakıyor gerekiyorsa alırlar 
(180 puan) tarafından
Çocuk cerrahisi bölümü var canım oraya götür direk oraya git benim oglumdada vardi daha kucukken 1 yasinda farkettik biz cocuk doktoru cocuk cerrahina yonlendirdi
(2,061 puan) tarafından
Saol canm bisey daha sormak.istiyorum geçirdiğiniz için soruyorum tehlikeli  bui durum mu ameliyat süreci vs nasıl ilerliyo acaba
(180 puan) tarafından
Biz erken farketmistik belirti yoktu çok basit bir ameliyattı cok cabuk topatladi tehlikeli degil ama doktorum siz ihmal etmeyin Allah korusun en kotu ihtimal tabiki patlama riski var
(2,061 puan) tarafından
Çok saol canm
(180 puan) tarafından
Rica ederim:)))
0 oy
(870 puan) tarafından
Bnmde orda cıktı amelıyat oldm canm izi hala duruyr fıtık dedj doktr  yuvarlak dokununca bir o tarafa kayıyor bır bu tafa kayıyor 
(2,061 puan) tarafından
Aaa evet canm benm kizinkide öyle çok dokunmadim tanımı ama bi o yana bi bu yana gidiyo peki canm bi tehlikesi falan varmı bide ameliyat sürecin nasıl geçti rica etsem
(870 puan) tarafından
Korkulacak hıc bırsey yok canm yarım saat fln ya suryr ya surmyr 3 4 tane dıkıs atyrlsr o gun tek aryr onun dısında fazla arımyr 1 hafta 10 gun ıcınde ıylesıyor ilerleyen yasta buyudugunde kesinlikle agır seyler kaldrmasn vucutu hasas oldugu ıcın en kucuk bırseyde cıkar bn m 22  yasındayım asla kaldrmyrm hep soylyrm esıme
0 oy
tarafından
Arkadaşımın kızında oldu aynısı. Kasık fıtığı dediler. Ufak bir oerasyonla düzeldi sıkıntı yaşamadı
tarafından
Bu arada her doktor bilemiyor . Birkaç doktora gitti bişey yok demişti. Nigdedeydi sanırım bitane doktor bildi ameliyat etti. Arada şişip iniyordu
(2,061 puan) tarafından
Çok teşekkür ederm canm

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 679 göst.
5 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
22 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
27 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YAVUZ AMINE (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 375 göst.
7 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gul karaaa (812 puan) tarafından soruldu

406,353 soru

12,184,066 cevap

36,687 kullanıcı

...