0 oy
175 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar oğlum 21 aylık 20 aydır spiralle korunuyorum normalde adetim çok düzenli ama bu ay 26 sında adet olmuştum şimdi 16sinda gene kahverengi leke geldi bı gün sonra kesildi şimdi pedi doldurmuyo ama peceteye geliyo leke göğüslerim acıyo oğlumu emzirirken belim kopuyo resmen ağrıdan baş ağrım oluyo halisizlik oluyo bide çok kasıklarıma ağrı giriyo hamile olabilir miyim ki ya 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bütün korunma yöntemlerinde yüzde 1 de olsa gebe kalma ihtimali var spiralde ise kayma va olursa gebelik olabilir tabi. Şüpheniz varsa test yaptırın 
tarafından
Canım hiç bu şekilde adet olmadiydim ilk leke gelir ertesi gün kanamam çok olurdu ama şimdi sadece peceteyi dolduruyo pedi doldurmuyo bel agrimda var goguslerimde acıyo önceden bunlar olmazdı hiç
-Reklam-
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Elinde spralle doğan çocuk görmüştüm yani olacak olana kimse engel olamaz 
tarafından
Ama işte olmayada bilir korkuyorum bı yandan da istiyorum bı yandan istemiyorum napcagini bilemedim
0 oy
(17,731 puan) tarafından
Kuzenim şu an spiralle 4 aylık hamile olur mu olur yani
tarafından
Nasıl farketti peki
0 oy
(907 puan) tarafından
Doktorum bana %95 korur .gerisi de tahdiri ilahi demişti.
tarafından
Anladım peki belirtiler normal mi yani yoksa hamilelik belirtisi mi
(907 puan) tarafından
Bende 3 .bebeğime emzirirken hamile kalmıştım.oyle açma felan olmadı goguslerimde hamileyken 6 ay emzirdim
tarafından
Canım 1haftadir oğlumu emzirirken çok sizliyo tek gogusum sütte geliyo biliyorum ama çok acımaya başladı bide 15 gün önce adet olduydum gene niye oldum diyorum ama adet gibi de gelmiyo çok az leke gibi bı gün geliyo bı gün gelmiyo
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Ablam kaldı hemde boşanma aşamasındalardı Git geller içinde 3 ude oldu 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 155 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatma şeyhan (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 28 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatma şeyhan (180 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 146 göst.