0 oy
495 göst.
Aile kategorisinde (35 puan) tarafından

Merhaba kizlar 

4 yaşindaki kizim 1 yasindaki kardeşni kiskaniyor surekli beni seviyormusun anne diyor kardeşi oldukdan beri oyle yaramazlik yapmaya başladi bir yerde durmuyor surekli yaramazlik peşinde soru soruyorum sane diye cvb veriyor altan almaga calişiyorum ona taha cok ilgi gosderiyorum ama ne fayda git gide soz dinlememe başliyor napicam hic bilmiyorum

6 Cevaplar

0 oy
(7,606 puan) tarafından
3 buçuk yaşında aynısı durup durup anne beni seviyor musun babam seviyorum ayaz (kardeşi ) seviyorum diyip duruyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki tek çocuk gene öyle. Kızınca sen beni sevmiyo musun diyo bu ara Bi duygusal niye anlamadim. Bide beni çok öpmeye başladı . Sizinki de sanki emin olmak ister gibi teyit ettiriyo
0 oy
(50,396 puan) tarafından
kiyamam ya bütün ilgi ondayken simdi ister istemez bölündü ben bile sevdim annesi nasil sevmesin❤️
0 oy
(7,750 puan) tarafından
Kıyamam yaaa evde tek odak noktası oydu tabi birdenbire bir ortak geldi kolay bir süreç değil onu anlamaya çalışın o sormadan siz sık sık söyleyin sevdiğinizi.
0 oy
(10,929 puan) tarafından
Ay seneye bizde öyle olacağız şuan kızım 3 aylık büyüğü 3 yaşında büyük kızım emzik almaya başladı küçüğünün pusetine yatıyor eskiden kendi yatağa gider uyurdu şimdi biz uyutuyoruz tam delirmelik ya bebek taklidi yapmalar beni sev demeler 
(35 puan) tarafından
Aynen bizdede ayni durumlar dana yeni dogdu kardesi  dedim duzelir belki zamanla 1 yil 3 aydir duzelme falan yok dahada tersine gidiyor daha cok yaramazlik yapmaya soz dinlememeye başladi  ama kardeşi olmamişdan öyle usluyduki‍
(10,929 puan) tarafından
Aynen öyle uysal söz dinleyen çocuk gitti inadına ses yapıp çpcuğu uyandırıyor gece emziriyorum inadına ağlıyor anne anne  diye
0 oy
(2,574 puan) tarafından
Benim oğlum da 3 yaşında aynı şekilde sürekli beni seviyor musun anne diye soruyor kardeşi oldu ondan olabilir artık o sormadan her gün sık sık seni çok seviyorum oğlum diyorum azaldı bu şekilde sormaları 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
18 Haziran 2023 Aile kategorisinde Aytu (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
0 cevap 48 göst.

401,090 soru

12,003,688 cevap