0 oy
38 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar oğlum 8 aylık . Emziriyorum mama vs yok. Fakat yaklaşık 4 saatte bir emiyor oğlum. Sizce bu durum normal mi. Çok az değil mi. Geceleri ise 1 kez falan emiyor. Buda çok canımı sıkıyor. Olması gereken nedr acaba kaç saatte bir emmeli

1 cevap

0 oy
(12,971 puan) tarafından
Gece 1 kere emmesi normal. Artik gece beslenmesini kesme zamani bile gelmis. Gunduzde fazla ek gida aliyorsa saat araligi normal. Kilo alimida varsa sikinti yoktur
tarafından
Ek gıda da şöyle cnm sabah 1 kez meyve veriyorum bide öğleden sonra çorba veya püre tarzı şeyler hepsi bu.  2 3 gün önce kahvaltılık şeyler vermeye başladım işte. Ama 4 saatte bir emince canım sıkıldı bnmde acaba memeyi mi terk edecek diye.
(12,971 puan) tarafından
Yani 8 aylik bebegin 3 4 saatte bir emmesi normal aslinda canim
tarafından
İlk çocuk olunca insan bilmiyor walla tereddüt ediyor. İçimi rahatlattnz gercekten tesekkur ederim
(13,902 puan) tarafından
canım beslenmesı emme suresı normal ama ek gıdayı düzenle 8 aylık olmuş sabah kahvaltı ya geçebilirsin,  oğle ve akşam yemeği de öneririm Defne 7cı aydan kahvaltıya geçtı şimdi 1 yaşında gündüz full yemek gece sutten kestiğim için mama içiyor ve her şeyı deneme şansı olduğu için hiç yemek seçmiyor

ilk olunca insan şaşırıyor benimde ilktı kızım
naçizane tavsiye:)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 49 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Katibe Anne (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 160 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Dilaravedila (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 135 göst.