Ben olsamda bakıcıya güvenemem şahsen el kadar bebeği yabancı birine teslim etmem anneme bile bırakınca otuz kere arıyorum mecbur kalmadıkça bakıcıya vermezdim kreşe verirrim ama evde ne yapacak yabancı biri çocuğa iyi mi davranır kötü mü çok tedirgin eder bu durum beni, kamera taktir dersen kamere her odayı göstermez ki gorumcemin bakıcısı vardı çocuğu korkutarak uyutuyormus çocukta travma oluşmusti fark edince işten cikardilar kreşe verdiler çocuğu çocuk sürekli ben uyanirsam bana kızmayın diyordu bize, pedegoga gitti çocuk baya ,sonra birde düşün görümcem eczacı eşi doktor hani cahil insanlarda değil çocuktaki değişikliği fark edinceye kadar çocukda baya travma oluşmus ,birde eskiden bizim mahallede bir bakıcı kadın vardı oda anosan iciriyormus bebeğe gün boyu uyutuyordu sonra kayinvaldemin yengesi bakıcılık yapıyordu oda bezsiz çocuk altına kaçıracak tuvalete gitmek isteyecek diye çocuğa hiç su icirtmiyordu çok kötü örnek gördüm o yüzden bakıcı işini guvendiginiz biri olsa bile sıkı tutun canım, ha birde son olarak kuzenim verdi bakıcıya oda epilepsi gibi bayılma nöbetleri geçirmeye başladı çocuk bakicidan sonra onuda geri aldı onuda bakicinin oğlu biraz büyüktü kuzenin cocugundan 2 yaş falan o dövüyormus çocuğu o yüzden psikolojikmen olmuş bayılma epilepsi atağı gibi yani kısacası bu bakıcı olayı çok düşünülmesi gereken bir olay