0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Kizlar 1ay oldu doğum yapalı süt parası 520tl kendiliğinden eşimin hesabına yatmıştı ama. Bu doğum parası için biyere başvurmak gerekiyor mu yoksa o da kendiliğinden PTT ye yatar mı bursa da oturuyorum bu arada

5 Cevaplar

0 oy
(2,946 puan) tarafından
Petete ye yatar eğer baş vuru yaptıysan süt parasını nasıl yaptım emzirme mi oluyor o
(19 puan) tarafından
Doğum parası için başvuru yapmadım işte nereye yapmam gerekiyor süt parası eşimin hesabına yatmis
(2,946 puan) tarafından
Doğum parası için sosyala gidiyorsun dogurm rapuru alıyım hastaneden
-Reklam-
0 oy
(19 puan) tarafından
Kizlar bilen yok mu
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Sosyal hizmetler var cnm hangi ilçedesin bilmiyorum ama yıldırımınki meskende, Osmangazininki paşa çiftliği metrosunın orda. Benim oğlum şuan 4 yaşında şimdi e devletten filan başvuru oluyor mudur bilmiyorum ama 4 yıl önce ben sosyal hizmetlere gidip başvurmuştum sonra PTT den çekmiştim
(19 puan) tarafından
Osmangazideyim başvuruyu yapayım o zamn çok teşekkür ederim
0 oy
(193 puan) tarafından
Canım süt parası zaten kendiliğinden çıkıyor ama doğum parası için bir yere başvurman gerekiyor eşim yapmıştı bilmiyorum lk çocuğum da yapmıştı ikincisi de zaten 2 ay doldu gittim PTT'den aldım
(19 puan) tarafından
Evet süt parası kendiliğinden yatmış doğum parası için başvuracam o zamn teşekkür ettim
(193 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(15,668 puan) tarafından
Başvuru yapmadan gelmez doğum parasi. Bağli olduğun aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne başvurmanız gerek. 
(19 puan) tarafından
Tammdr teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

409,054 soru

12,294,419 cevap

38,293 kullanıcı

Kategoriler

...