0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (328 puan) tarafından
Ateşten doktora gittikkk   kaninda   karacigerinde sorun cikti gastorolijiye gonderdi 2 gün var randevuya    allah aşkina calpol ne yapmis olabilir karacigerine        doktor dedi ilaclar oluyo dedi   ben perisanim içim skıldi   yavrumu kortummm    varmi yaşayan kalbim skısiyo artii çok hevamliyim bn

5 Cevaplar

0 oy
(275 puan) tarafından
Canim sakın ol inşallah bidey cikmaz 
(328 puan) tarafından
Allah askina elim ayagim tiriyo bi sorun olmasin inslh allahtan tek dilegim
-Reklam-
0 oy
(18,668 puan) tarafından
Sakın ol canm bisey çıkmaz bazen doktorlar insanı daha ortada bisey yokken yok yere korkutuyor 
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Bunun en beterini bende yaşadim oglumda. Burdaki kizlar bilir neler çektiğimi hastanede yatti 5 gün boyunca surekli serum iğne cocuğumun kollari mosmor olmuştu. 

Calpol karaciger enzimlerini yukseltiyo ben o gunden sonra aslaaaa calpol vermedim hatta direk ilaci kestim
(328 puan) tarafından
Nabicam bem smdi 2 gün var dga    öyle dedi bizede bilseydim vermezdim zten saglik ocagi hastane yazdi bunu bize    allahim korkuyorum
(1,462 puan) tarafından
Sizin ki erken fark edilmiş olabilir bizimki geç fark edilmişti o yuzden çok cebelleştik. İnşallah bizim durumumuza gelmezssiniz
(328 puan) tarafından
Ne gibi rahatsizliklari oldu
0 oy
(496 puan) tarafından
Calpol mu yapmış?  Çok geçmiş olsun 
(328 puan) tarafından
Bilmiyorum yapabilir dedi   gastorolojiye göndrdi 2 gün var randevuya dha
0 oy
tarafından
Canım şu calpol postunu açan sen miydin? Kaç saate bir verilir diyen. Belki enzimler yükselmiştir panik yapma ama diş ateşinde vs verilmez calpol hele ki 4 saate bir asla verilmez aklında bulunsun bir daha. Ben o postta da söylemiştim.Hem sen calpol kaynaklı olduğunu nerden biliyorsun doktorunuz mu dedi kullandığı başka ilaçlar varsa o da yapabilir.
(328 puan) tarafından
Doktor söylemisti ztane atesi var diye vermistim saglik ocagi yazdi bna bunu ben ne  yaptimm bilmeden vermedimn
tarafından
Canım sakin ol. Ciddi bir problem varsa iki günde olacak bir şey değil doktor önlem amaçlı her türlü sonuçları içeren bilgilendirme yapmıştır. Kendini hırpalama. Ama diyorum bak tekrar. Kurduğum her cümle kasıtlı ve ciddidir benim. O posta da belirtmiştim diş ateşinde falan calpol verme enzimler yükselir diye. İlerleme yoksa tedavi ile normale döner. Bebekler bizlerden kat ve  kat daha güçlüler.
(328 puan) tarafından
Çokkk tesekkur ederim icim rahat etmiyor ben anca bu gün gittim ve şimdi post actim gördüm keske dga önce yazsaydim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 80 göst.
6 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eyyyyyyy (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 227 göst.
0 oy
4 cevap 216 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Canananga7 (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 322 göst.

Kategoriler

1,493,660 soru

24,403,837 cevap

350,354 kullanıcı

...