0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar ben oğlumun şimdiye kadar hiç döndüğünü görmedim daha 4 aylık zaten. Kızımla mutfağa gittik yemek yemek için on dakika sonra geldiğimde dik yatırdığım çocuk koltuğun boyuna doğru uzanmış. İlk başta korktum sonra sevindim. Az daha gelmeseydim evi turlayacakmış sıpa. Artık bu olaydan sonra  koltuklara veda etti kendisi :) Çıngırağıyla oynuyor diye fotoğraf da çekmiştim. Sizce dönmüş mü kendini mi kaldırmış. Kızım bir yaşında birden bire dönmeye başlamıştı biraz erken oldu. Her çocuk farklıdır ama eğer dönmeye başladıysa çok sevinirim.

Bu bıraktığım hali

Bu da bulduğum hali

7 Cevaplar

0 oy
(7,454 puan) tarafından
Kaydırmış kuzum 
(7,454 puan) tarafından
Yalnız bırakma artık benimde 23 aylık ve 5 aylık var iki oğlum fır fır dönüyor gidiyor bırakamıyorum yanına dört yastık bırakıyorum anca öyle
(7,454 puan) tarafından
Pardon dönmüş
tarafından
Ben de o kadar manevra kendini nasıl kaldırabilir diyecektim:)
(7,454 puan) tarafından
Dönmüş dönmüş ama normal üç aylıkken başladı benimki şimdi durmuyor :)) yön değişmiş dikkat et yastık koy sürekli kuzum çok dikkat et
-Reklam-
0 oy
(2,967 puan) tarafından
4.ayda dönmesi normal canm benimkide 3 buçuk 4 de dönüyordu  bu resimde kaymış gibi görünüyor ama artık kanepede tek bırakma döner

Maşallah bu arada ❤❤
tarafından
Bu aylarda evet beklenir ama herhangi bir hareket olmayınca bir de hiç şahit olmayınca şaşırdım galiba. Allah razı olsun ❤❤
0 oy
tarafından
Maşallah Paşaya ama kaydırmış kendini gibi geldi canım ❤️
tarafından
O kadar manevralı nasıl kaldırır acaba ben de onu düşünüyorum kaldırırken aşağıya düşmez miydi Allah korusun
tarafından
Düşebilirdi canım rabbim korumuş artık koltukta bırakma
0 oy
(13,406 puan) tarafından

Haha kendini kaydirmis :D bizimkide 4.5 aylik gecen aynisi bizdede oldu esime attim hatta :D

image

tarafından
Ay maşallah:)
(13,406 puan) tarafından
Bak bende yan biraktim geldimki dik donmus :)
0 oy
tarafından
Kaydırmis kendini

Dönse yine aynı pozisyonda olur ama kaydırmaya çalıştığı için bak paçaları ayağını kaplamis
tarafından
Evet onlar dikkatimi çekti zaten ama aşağıya düşmeden nasıl o şekle geldi hayret ettim baya profesyonel çalışmış oğlum:)
tarafından
Artk çok tehlikeli
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Ayaklarıyla tepine tepine kaydirmistir kendini maşallah kuzuya :) 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 701 göst.
+1 oy
6 cevap 143 göst.
0 oy
2 cevap 207 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (951 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
29 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevs (185 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,238 soru

23,757,844 cevap

315,302 kullanıcı

...