0 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (1,383 puan) tarafından
Kızlar annem bir haftadır böbrek taşı düşürecek valla mahvoldu. Bir türlü düşmedi doktor çok ucunda dedi bol su içip yürüsün dedi ama annem yürüyemiyor iki bastonla zor yürüyor. Ne yapabiliriz yardım lütfen 

4 Cevaplar

0 oy
(19,919 puan) tarafından
Sıcak suya oturabilir. Küvet ya da leğene otursun. O kanalı genişletiyor. Ucundaysa faydası olur. Zıplayabilir. Yuruyemiyo diyosun  zıplaması zor ama . Traktöre binenler duymuştum dusssun diye . Bol su içip bunları yapabilir. Allah'ım çabucak kolayca düşürmeyi nasıp etsin. 
-Reklam-
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Hnagi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İzmit'te dumbuldek suyu diyenbir yer var suyu 2 güne taş falan bırakmıyor
(1,383 puan) tarafından
Hatay'da oturuyoruz maalesef
0 oy
tarafından
Canim kiraz sapını duydum ben .benim eşimin iki böbreği de de var soldaki büyük iki ay sonra delik açıp alacaklar.sagdaki küçük gidişata göre bakacaklar.sen kiraz sapına bı bak internetten
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Eşimde de vardı ağrısından dayanamıyordu  kendini direk hastaneye atıyordu  doktor bol su iç dedi  ben ona şu içirmekden düşürdü  bide eşim  durmadan  kanepeden yere zipliyordu 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 183 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 110 göst.
11 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cemo55 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,070 soru

12,329,633 cevap

39,187 kullanıcı

Kategoriler

...