0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (10,401 puan) tarafından
İyi geceler kizlar. Bayram da Allah nasip ederse Kütahya ılıca ya gidicez. Havalar nasıl orda. Ben bir kez kardeşimin yemin törenine gitmiştim tavşanlı vazo diye yerlerine gitmiştim havası aynı mi bilmiyorum ama bir günde 4 mevsim yaşamıştık. Şuan orda yaşayan varsa tavsiye istiyorum 1 ve 3 yas iki bebe için nasil kıyafet alayım yanıma hem yazlık hem kışlık almayı düşünüyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(7,107 puan) tarafından
Soğuk var hala swit giyiyor kardeşim orda çalışıyor hava akşamları ssoguk gündüz ilik gibi diyor 
(10,401 puan) tarafından
Ben gittiğimde Zaman da öyleydi gündüz yaz günü gece kar yağmıştı şuan da öylemi onu merak ettim teşekkür ederim
(7,107 puan) tarafından
He petek yakiyorlarmis hala kız
(10,401 puan) tarafından
Hadi ya o kadar mi :D
-Reklam-
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Canım buralarda tam hava ısınmadi bir önceki gün gunesliydi dün yagmurluydu bugün serindi ama yağmur falan yok yani mevsimlik şeyler almalısın uzun kollu badi uzun alt ama t-shirt de al havalar artık ısınacak diyorlar bayramda nasıl olur bilemem ama daha tam isinmadi
(10,401 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim. Ilıca da termaller Aquapark Falan varmış nasıl güzel mü oralar bu havalarda gidilir mi. Ben hem biraz yazlık biraz kışlık alayım hırka falan
0 oy
tarafından
Filiizzzzz gel buraya
(10,401 puan) tarafından
Filiiizzzz nerdesin gel Filiz:D
tarafından
Kuzenim dur vpden yazım sjsj
(1,265 puan) tarafından
Geldiiiim
tarafından
Ahaaa geldi
(10,401 puan) tarafından
Havalar nasıl ne giyyo ne alam ben bu bebelere
(1,265 puan) tarafından
Hava diyom.ya kuzum bi scak bi soguk
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Valla havasi anlik drgsyor ki bu aralar yagmur gorunuyor bayramda nasl olur bilmiyorum bi yazlk bi kislik alabilirsin 
(10,401 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim.termal havuzları varmış Aquapark falan varmış nasıl oralar güzel mi gittin mi
(1,265 puan) tarafından
Gitmedim kiz o kdar bilmiyorum gelin geldim de bilmiuyom daha cocuklardan firsat bulup gezemedin tam
0 oy
(155 puan) tarafından
Universite dahil 10 sene yasadim Kutahya da. Evet 1 gunde 4 mevsim yasandigi dogru. Gunduz kavurucu sicak olsa bile aksam mutlaka serin olur uzerine bir hirka giyersin. Suan izmirdeyim burada bile henuz  sicaklar baslamadi orasi daha serindir.o yuzden uzun kollu birseyler al mutlaka aksam icin. Ilicaya da gittim bir yakinimizin evine. Aquapark gibi olan yerlerin gunleri var mesela ptesi cuma sadece kadinlar diger gunler erkekler gibi. Ama aile yerleri de olmasi lazim. Onu sorabilirsiniz gideceginiz yere gore
(10,401 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(851 puan) tarafından
Şuan sabah serin öğlen kızıma şort askılı giydiriyorum akşama doğru uzun kollu yani Bi serin Bi sıcak yağmurlu genel olarak 
(10,401 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(993 puan) tarafından
Henüz yaz gelmedi :)
(10,401 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(993 puan) tarafından
Rica ederim :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 131 göst.
1 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Slmcnm (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Toprakeva (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
27 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 417 göst.
23 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ♥İᒪK ᗩᔕKI KᗩᒪᗷIᗰİᑎ♥ (7,946 puan) tarafından soruldu

409,980 soru

12,326,602 cevap

39,106 kullanıcı

Kategoriler

...