0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar üst kattaki komşu sürekli gacur gucur sesler çıkarır sürekli gürültü sabah başlar gecenin 4 üne kadar gece banyo yapar şakır şakır su sesi koltuk sandalye sesi ama yemin ederim günlük böyle 2 tanede köpek var evde havlamaları bitmez eskiden çocuk yoktu umursamazdım şimdi 6 aylık bebeğim var uyuyunca gece kalbim güm güm ediyor uyanacak diye bazen mırıldanıyo ses oldumu bebeğimin bu kadın yüzünden uyanmasından çok korkuyorum bunu yazarken bile ses çıkarıyor ya sabır insan hiçmi düşünmez gece bari ses yapmayım evde bebek var diye uyarılsa anlamaz kesinlikle biliyorum vurdumduymaz kadın düşünse evde 2 köpek beslemez 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ahah aynı dert bende de var hiç utanma yok kadında kaç kere dedim birgün balkonda oturuyoruz halı cirpti halisindan tuttum abla ne yapıyorsun oturuyoruz surda dedim sonra halimi atmıştım bilerek bidaha cirpti duymuyormusun diye bağırdım ondan sonra şimdi hergun ses çıkarıyor az kaldı salonumun ortasına düşecekler diye korkuyorum 
tarafından
Kız bebeğim olmadığı zamanlar sorun etmezdim hiç ama artık bebeğim var onun için rahatsız oluyorum
tarafından
Aynen öyle valla deli gönül git bağır çağır diyor ama olmuyor işte
-Reklam-
0 oy
(2,737 puan) tarafından
ee ne yapilacak o zaman. ev sahibiyse çıkıp da gitmez. uyaracaksın yoksa mahkeme yoluna,gideceksin. ya da yalıtım yaptiracaksin 
tarafından
İşte muhattaplığım yok 16 katlı bina bi onun sesi çıkıyor ev sahibimi değilmi bilmiyorum
0 oy
tarafından
Şikayet edin yöneticiye 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,714 soru

24,390,549 cevap

349,272 kullanıcı

...