0 oy
243 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (85 puan) tarafından
Kızlar bugün ev sahibimiz aradı neyse moralim felann bozuldu ister istemez çocuğu anneme almaya gittim moralim bozuk olunca sordu teyzemde vardı bende söylemedim sonra beni yolcu ederken söyledim bunumu saklıyorsn diyor öyle diyince suclandim  yani ben herşeyimi herkes bilsin istemiyorum mesela bir şey olduysa hemen teyzemler de bilir öyle. Mesela elim kesilse bilirler kardeşimgil ev alacaktı tüm sülale duydu ve alamadılar 
-

3 Cevaplar

0 oy
(10,061 puan) tarafından
Bilsinler istemiyorsan sorması için fırsat verip belli etme
(85 puan) tarafından
Annemin bilmesi doğal, anne olarak siz sormazmisinz
-Reklam-
0 oy
(465 puan) tarafından
Nedense her sulalede var bı dengeyi bozan benim de kocam tutamaz çenesini söyleme derim tamam der üç gün sonra milletten ben duyarım eşim sağolsun ağzını tutmayı beceremez
(85 puan) tarafından
Ben aslında kötü olan hiç bir seyimi kimseyle paylaşmam, ama mutluluğumu herkesle paylasiridm baktım güzel giden şeylerde mahvoluyor onuda biraktm
0 oy
tarafından
Bende anlatmam ablam çok ketumsun hiç bişiy anlatmıyosun fln der anlatsam ne olacak bazı şeyleri ben çözemiyorsam gelip sen mi çözeceksin ben anlatmadığım bişiyimi başkasından duyunca çok sinirleniyorum annem çok saftır herşeyi anlatır çok söyledim benin bişiyimi anlatma diye haklısın bence hele güzel planları hiç anlatmamak lazım bak olmuyo sonra
(85 puan) tarafından
Aynen canm o kadar haklısın ki. Bundan 3 yıl önce ev alacaktık herkes duydu nasip olmadı suan kiradayiz kardeşim alacaktı kapora vs verildi herkes duydu iş olmadı. Ben bı iş yapcaktm kimseye demedim çok şükür oldu sonra herkes duydu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 203 göst.
12 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde sinemxx (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 655 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde mryy44 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 416 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ebru2621 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 621 göst.