0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (174 puan) tarafından

Herkese merhaba Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim bebeğim 1:30 yaşında ve biraz önce altını değiştirirken göbek deliğinin içerisinde sarı kulak kiri gibi kir gördüm ama sertleşmişti büyük ihtimalle uzun zamandır öyle islak mendille temizlemeye çalıştım ama çok ağladı ben de çok pişman oldum dokunduğum için şimdi de baktım kustu sizce bir şey olabilir mi dokunduğum için temizle yemedim kiri çok bastırmadım tırnağımı falan elimi asla sürmedim islak mendille müdahale ettim ama sanırım göbekleri ile oynadığım için midesi bulandı ve kustu ve susunca da çok pişman oldum üzüldüm yani çocuğuma sizce bir şey olur mu bu kir içinde doktora götürmeyi düşünüyorum çünkü benim yapabileceğim bir şey yok aşırı derecede ağlıyor belki onlar bir şey yapabilir 

Kısaca dokundum kustu bişey olur mu 

6 Cevaplar

0 oy
(7,454 puan) tarafından
İltihap olabilir doktora göstermende fayda var
(174 puan) tarafından
İltihap ıslak akıntı şeklinde olması gerekmiyor mu götürücem zaten iltihap olmasa bile o pisliği alsın ben alamıyorum
(7,454 puan) tarafından
Canı acıyor olabilir canım doktora müdahale ettir kurumuş olabilir bilmiyorum ki
(174 puan) tarafından
Gidicem doktora kısa zaman da
(7,454 puan) tarafından
Git kuzum git en iyisi doktor yanlış müdahale sorun yaratır acıyormuş baksana
-Reklam-
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Bence alakası yok çok ağladığı için kusmuştur doktor napcak canım bebeğin göbek kirine duştan sonra bebek yağı sür iyice sonra kulak çöpüyle al yavaşça 
(4,227 puan) tarafından
Canjm biraz abartmıyo musun göbek kirine doktor ne yapsın bu çocuğun kişisel bakımı bizlere ait yani bizim yapmamız lazım her seferinde alıp doktora koşmanın ne manası var
(7,454 puan) tarafından
Dokundurmuyormuş acıyormuş farkında mısın iltihap olabilir
(4,227 puan) tarafından
Burdan oraya nasıl anladın acıdığını ablacım çok garip bide antibiyotik başlasın istersen iltihabı da var sonuçta demi. Bebekler biraz sıkıntıya gelince ağlıyor ya hani öyle birşeydir belki ne dersin mesela tırnak da kestirmezler burun da temizletmezler altlarını da açtırmazlar hatta çoğu zaman üstte değiştirmek istemezler hepsinde ağlarlar. Hepsinde doktora mı gidelim
(7,454 puan) tarafından
Çocuk dokundurmuyor yazmış ağlıyor demişi bi okusaydın keşke
(7,454 puan) tarafından
Ya sen götürme sana mı laf anlatcam yanlış yönlendirme yapmaktansa gitmesi daha iyi bende iki çocuk büyütüyorum doktora danışmakta bir zarar görmüyorum
0 oy
tarafından
Kız belki göbeğin içinden bağlıdır niye karisiyon doktora gotur
0 oy
tarafından
Cokmu bastırdın kulak cubuguyla bastirmadan çıkar önce krem sur yumusasin
0 oy
(4,439 puan) tarafından
Duşa soksaydin keske yumusatinca yikardin
0 oy
tarafından
Kulak çubuğuna yağ sür onunla göbek deliğine damlar yumuşar ve kolaylıkla alırsın Dr gitmrye gerek yok ve Dr de almaz zannımca

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
18 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde buglemm_Ela (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
0 oy
8 cevap 163 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
20 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,238 soru

23,757,844 cevap

315,302 kullanıcı

...