0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından

Ayyyy afedersiniz dee koltuklarımı 2 ayda pogg götürdü :D yaa siliyorum kuruyunca lekeyi üste veriyor bir hayırsever kurtarsın beni:D :D

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende bekleyeyim surda benim koltuklarda beyaz
(49 puan) tarafından
Bekleyelim ayy ahhaaah :))))
tarafından
Dr. Beckham fırçalı halı ,koltuk leke çıkarıcı varmış rossmannda ondan memnun olan çokmuş canım olmadı onu almayı düşünüyorum bende
-Reklam-
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Arap sabunu vea beyaz sabun
0 oy
tarafından
Gitmez o kusma.

En iyisi koltuk yıkatmak. Ama en ucuz 500e yikiyolar
(49 puan) tarafından
Biizim burda 300 haftaya yıkatıcam ama sildiğim yerler kuruyunca tüm bkluğu yüzeye çıktı rezil olmamak için silmek istiyorum hahahaa :D
tarafından
Ay boşver ya. Ne silcen. Ben olsam hiç uğraşmam. Onlar temizler boşver.
0 oy
(1,574 puan) tarafından

Veniş kosla (okunduğu gibi yazdım yazılışını beceremem :D kullandım koltuklarım beyaz güzeldi ama uğraştırıyordu bu gün beyaz koltuğuma oğlum çilek suyu sıkmıştım baktım dökmüş aha dedim tamam gitti koltuk leke çıkarıcı da yoktu asperox sarı güç var ya dedim mecbur içine işlemeden bundan sıkayım barı anam şıktım bezle aldım üstünden leke kalmadı ufak çaplı bir şok yaşadım kuru bezle üstünden geçtim sadece anam dedim ben bunj neden daha önce koltuklarda kullanmadım bundan sonra koltuklarımın direği dir kendisi 

(49 puan) tarafından
Yaa bende onla siliyordum kuruyunca üste verdi benim koltuklar çok çekici galiba gören lekeler içinde kayboluyor aşktan herhalll :D
0 oy
tarafından
Bende yikattim son gelen yıkamacı içine sıçtı bıraktı su lekesi bile olsa hemen leke kalıyor sabunlu suyu iyi çekmemiş adam 
0 oy
tarafından
Vanish kosla ve bulasık tableti karıstır sil çok iyi oluyo kıyafetleri de öyle yapıyorum var ya en kötü şekeri bıle götürüyo
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Koltuk yıkama yapılmadan o kusma hep olur. Ben küçük bı yıkama makinası aldım acayip şahane oluyor. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 346 göst.
25 Kasım 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kurabiye canavarim (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,360 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
0 oy
4 cevap 244 göst.
3 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mrn47 (946 puan) tarafından soruldu

412,435 soru

12,416,307 cevap

45,041 kullanıcı

Kategoriler