0 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,221 puan) tarafından
Bebeğim iki yaşına giricek on günü kaldı hala sallayarak.uyuyo salıncakta veya ayakta diğer bebeğim de yolda beş aylığız o doğmadan kendi kendine uyumayı öğretmek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Memede emiyor sonra kafasını çeviriyor yastığa uyuyor bunu şimdi değil önceden yapman gerekiyordu bacim bebeğin doğmadan uyku eğitimi ver
(1,221 puan) tarafından
Uyku eğitimi şart gibi
(6,937 puan) tarafından
Benim kiz memede uyurdu 22 ayda braktirdim memeyi. Disari bakioduk karanlik olmus ozaman uyku vakti diyorduk odasina geciyorduk. İlk bir ay  ben otururken kizimi emme seklinde tutarak pispisladim popodan. Sonra bir gun ansizin kendi yataginda yatmak istedi sok oldum kiiz yatirdim park yatagina ben de kose koltuk vardi odada oturdum kose koltukta uyyana kadar boyle boyle devam ettigece gunduz emmeyi brakinca gece de uyanmadi korkup ruya girmesse susamassa. Neyse sekiz on ay boyle devam etti sinra nerdeyse  uc yaslarina gelmisti. Ben icerdeyim. Seslenirsen hemen sesini duyar gekirim dedim optuk iyigeceler dedik ciktik odadan.  Oglan suan memede uyyo 13 aylik ya  memeyi brakinca bakalim durum
Neyi hostercek ablasi gibi kolay olcakmi bilmiorum
tarafından
Benim oğlan da 20 aylık uyurken emiyor uyurken dalmazsa kendi kendine gidiyor zaten hiç sorun çıkarmıyor şükürler olsun uykuda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ben en başında hiç sallamadan kendi yatağına koyarak uyuttum ikisinide hiç uyutmakla ugrasmadim ama sevdiği bir oyuncakla piş pis yaparak deneyebilirsin
(1,221 puan) tarafından
Anladm ben de öyle alistirmistim ama gazla uğraşırken sallamak iyi geliyp diye sallanmaya alıştı
tarafından
Sallamak yerine sarilabilirsin bir bebegi bir oyuncağını verebilirsin kolay olmaz ama alışır:)
0 oy
tarafından
Vallahi benim dogdu doğalı kendi kendine uyuyor maşallah 2 yaşında benim balım da ☺
(1,221 puan) tarafından
Ben de ilk etapta alistirmamistim ama gaz sorunu çoktu sallamak iyi geliyodu öyle sallamaya alıştı şimdi de çok zor olucak iki yaş sendromu su bu derken
0 oy
(14,268 puan) tarafından
Ben yanına yatıyorum öyle uyuyor bazen cici bebe ile su karıştırıp biberona veriyorum müzik acıyorum 
(1,221 puan) tarafından
Benim kızım da bana sarılarak uyumak istiyor ama uzun sürüyor baya bakalm nasl.olucK
(14,268 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canim tam uykusu gelene kadar esin biraz yorsun onu
0 oy
(677 puan) tarafından
Bende ayağımda sallıyordum üç dört ay önce falan ben sallarken ayağımdaki minderden inip yatağa yattı geri yatırdım ayağıma ağlamaya başladı büyüdükçe sevmemeye başladı sanırım ben hiçbir şey yapmadan bu şekilde kendi alıştı şimdi ikimiz yatağa yatıyoruz o sağa sola kıvrana kıvrana kendi uyuyor 22 aylık bu arada
(1,221 puan) tarafından
Benim kız da aslında hiç sallanmak istemiyor artık kalkıp gidiyor bana sarılarak uyumak istiyor gece yarısı kalkars agelip bana sarılarak devam ediyo ama sarılarak uyuması da zor olacak gibi inşallah kolay bırakırız
0 oy
(193 puan) tarafından
Gerçekten benim oğlum da öyleydi sallanmaktan bacaklarım kopuyordu resmen ben artık yanına uzandım o da bana bakarak ben işte gözlerimi kapatıyordum o da öyle gözlerini kapatıp yatıyordu çok şükür öyle böyle alıştı
(1,221 puan) tarafından
Aslında sallanmak istemiyor artık benimle uyumak istiyor o da zor olacak gibi ama baklm nasıl olucak
(193 puan) tarafından
Bence sen şimdiden başla doğumunu az kalmış fazla zaman almaz en fazla bir ay içinde alışır zaten
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Ben memeden kestim direk kendi uyumaya alıştı çok mutluyum az önce eşimle konuştuk bunu :D teşekkürler ediyor artık ne kadar bezmisse :Ddd

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 415 göst.
21 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek.hfs (1,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
25 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 523 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 237 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,872 soru

23,685,798 cevap

310,574 kullanıcı

...