+1 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (62 puan) tarafından
Kızlar eşim çalışmıyor kirada yaşıyoruz bin TL falan yardım oluyordu onu nasıl yapacağız bilen yardımcı olacak birisi var mı bebeğim olacak daha beşik alamadık yani siz yararlandiniz mi böyle yardımlardan ben yapamadım da 

4 Cevaplar

0 oy
(16,910 puan) tarafından
E devlette basvuru hizmeti diye gir orda senin eşinin varsa da çocuğunun kimlik bilgilerini ve diğer istenen bilgileri gir 
(62 puan) tarafından
Sosyal yardım yaptım ama süreç devam ediyor dedi kira gelirimi yeni doğacak bebeğimi falan yazdım o şekilde oluyor mu
(16,910 puan) tarafından
1 haftada sonuçlanır canm bebeğin doğunca da doğum parası alırsın onun için dogumdan sonra doğum raporunu götürür esin basvuru olur sonra yardim çıkar
-Reklam-
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Açık kapıda da başvurabilirsin orada da veriyorlar ben birkaç defa yengem için başvurdum verdiler
(62 puan) tarafından
Orası neresi canım ilk defa basvurus yapıyorum inan bilgim yok eşim vermezler boşuna yapma diyor bazıları sürekli yardım alıyormuş bebggim de olacak ona bari katkısı olsun diye denim dedim
(2,386 puan) tarafından
Sen hangi şehirde yaşıyorsun Ben Ankara'dayım her türlü yardımdan da yararlanıyorum özelden yazarım sana ben
(2,386 puan) tarafından
Yazacaktım ama özledim kapalı Mesela biz Ankara'da Mansur yavaştan yardım falan alıyoruz eşim amelelik yapıyor inşaatta çalışıyor sigortası yok kiracıyız süt yardımı alıyoruz şartlı yardım alıyoruz elektrik desteği kışın doğalgaz su desteği yarı yarıya
(62 puan) tarafından
Antalya süreç devam ediyor diyor
0 oy
tarafından
İşsizlik maaşına da başvursun eşin. İşsizlik maaşına da zam geldi. Sabah haberlerde gördüm. 
0 oy
(829 puan) tarafından
Canım sosyal yardımlaşma ya gidersen daha erken sonuç alırsın durumunu herşeyini anlat 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 147 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 149 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,028 puan) tarafından soruldu

404,855 soru

12,128,029 cevap