0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (127 puan) tarafından
Merhaba kızlar

Benim yarın yeni taşınacağım evin temizliği var camlar için duvarlar mutfak dolapları parkeler için deterjan önerilerinizi istiyorum. Pırıl pırıl mis gibi koksun istiyorum.

6 Cevaplar

0 oy
(14,945 puan) tarafından
Ben yumusaticili şu kullanıyorum canım ama bingonun mavi yüzey temizleyicisi o yoksa beyaz olanı çok güzel kokuyor ben onlardan kullanıyorum kalmaz hemen alamazsam da yumuşatıcıli şu yapıyorum mis gibi oluyor şu yeni çıkan su yeşili renkli camasir suyu da çok güzel kokuyor 
(14,945 puan) tarafından
Bide Wc fircasinin içine de eklerim ben yüzey temizleyici kullandıkça o da güzel koku yayıyor
(127 puan) tarafından
Yumuşatıcı benim vazgeçilmezimdir zaten hangi marka yumuşatıcı kullanıyorsun
(14,945 puan) tarafından
En son abc mor aldım indirimdeymis valla çok beğendim çarşıya çıktıkça alcam bitse de bitmese de bende icilse iccem yani o derece  :)
tarafından
Çamaşır yumuşatıcı atık yağlardan yapılıyor bu yüzden hiç almıyorum
(14,945 puan) tarafından
Yumusaticiya gelene kadar bi sürü zararlı seyler var etrafımızda yediğimiz sebzeden tutun da soluduğumuz havaya kadar fazla düşünmemek lazım
-Reklam-
0 oy
(496 puan) tarafından
Pimapen mutfak dolapları fayanslar için sarı güç ...  parkeler için miss in arap sabunu 
(127 puan) tarafından
Arap sabunu denedim leke yaptı hep ama markadan markaya degisiyorsa bilemicem :)
(496 puan) tarafından
Miss in kullandım ben güzel temizlemişti.
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Parkeler için bingo masal yüzey temizliyici banyo için mavi guç esperox domestos dolaplar için cif krem sprey  yumuşatıcı olarakta bingo loveliy
0 oy
tarafından
Mutfak dolapları ve camlar için asperox sarı

Banyo için asperox mavi kesinlikle mukkemmel

Yerler için asperox yüzey temizleyici ve cifin ahşap temizleyicisi portakal çiçeği kokulu 

Banyo içinde kireç sökücülu orkide kokulu bir temizlik malzemesi 
0 oy
(2,204 puan) tarafından
Canım Ben vileda yaparken içine bolca Domestos Arap sabunu ve beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici koyuyorum efsane kokuyor ve parkeleri Arap sabunu parlatıyor resmen mutfak dolaplarında yağlandığı için bol Domestos cif ve bu makineler için tablet deterjanları Kaynar suda çözüp telliyorum 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Banyo duşakabin için asperos mavi güç al çalmaları çıkmış başka marka onlar işe yaramıyor

Camlar için ucuz bi bebek şampuanı al kovaya dök onunla sil mutfak dolaplarınada high genix mutfak mavi olandan al onunla sil sonra cam sil suyuyla geç üstünden

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,261 göst.
0 oy
18 cevap 737 göst.
20 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,879 soru

24,421,428 cevap

351,612 kullanıcı

...