0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (489 puan) tarafından

biraz büyüğünü aldım 275 tl ye memnunmusunuz bide çabuk paslanmaz dimi paslanmamasi için neler yapabilirim malum fiyatlar uçmadan en uygun olanından demiri kalın olanlardan aldım

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunlar çok yer kaplıyor canım ya önceden vardı ben dik olanlardan aldım a 101 e gelmişti çok memnunum 
(489 puan) tarafından
benim için sıkınti yok ya odada kurur kaldırım zaten bide tasincaz zaten o zaman yer kaplamaz
(2,685 puan) tarafından
Hopdedik canim bende ayni yerden aldim ama hic memnun kalamadim kiz elbiseleri asinca kollari alta dusuyo camasirlar ust uste biniyor seninkide oyleni ne yaptiksa duzeltemedik ya :((
(489 puan) tarafından
ben daha yeni aldım
-Reklam-
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Canım bizimde buna benzer var ilerleyen senelere illaki hafif de olsa paslanma yapıyor ıslak bırakma yani yağmur yağar balkonda dursun deme islanirsa daha çok paslanir güzelce camasirlardan sonra siler birde kurular kaldirirsin 
(489 puan) tarafından
1 sene falan idare etsin de beni biraz tozlu silsem bisey olmaz dimi
(1,218 puan) tarafından
Sil canım sonra kuru bezle üzerinden geçersin benim 2 sene olacak şükür paslanma yok kullaniyorum halen daha
(489 puan) tarafından
2 senede paslanmadıysa gayet iyi insallah buda öyle olur
(1,218 puan) tarafından
İnşallah canım nemli ıslak bırakmamaya çalış inşallah uzun süre gider
0 oy
(8,858 puan) tarafından
Buna benziyo ama benimki düz renk güzel ama boş odama koyom bende 
0 oy
(4,262 puan) tarafından

6 senedir buna benzer 2 tane kullanıyorum ve sapasağlamlar:)

(489 puan) tarafından
çabuk paslanmaz dimi paslanmamasi icin ne yapabilirim
(4,262 puan) tarafından
Benimkiler 6 senelik sadece yağmurdan koruyorum hicbir sorun olmadı
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Bu model kullanmiyorum ama yikama sakin çünkü pas cikiyor icinden. Ilk aldigimda yıkadım kurudu zannedip halının uzerinde açtım ve halimda sari sari lekeler kaldı 
(489 puan) tarafından
sadece silicem tozunu alcam bisey olmaz dimi
(1,944 puan) tarafından
Yok oyle bir sey olmaz. Borularin icine su girmesin yeterli
(489 puan) tarafından
bilgilendigim iyi oldu cnm zaten borularin icine su girmez zaten öýle işim olmaz yani
0 oy
(678 puan) tarafından
aynısı bendede var sadece 5 ay doğru düzgün kullanabildim şuan her yeri bantlı ve ayakta zor tutuyorum lanet şey
(489 puan) tarafından
anladim cnm bakcaz artık bakalım bana belki uzun süre dayanır bellimi olur
0 oy
(1,578 puan) tarafından
4 senedir bunun düz renksizini kullanıyorum. Gayet iyi durumda. Işım bitince katlayıp kaldırıyorum balkonun bi köşesine 
(489 puan) tarafından
düz rengi nasıl oluyor bide cabuk paslanmaz dimi cnm
(1,578 puan) tarafından
Düz renk dediğim o siyah kısımları yok. Sadece düz metal renkli. Kaliteye gelince ben memnunum.  Herhangi bi pas v.s. olmadı. Inşallah sende uzun ömürlü kullanırsın canım

İlgili bir soru bulunamadı

411,174 soru

12,376,855 cevap

42,882 kullanıcı

Kategoriler

...