Kızlar nerden başlasam inanın bilmiyorum bilenleriniz var zaten depremde herseyimizi kaybettik bütün düzenim herseyim değişti depremden sonra kaynanamlarla oturmaya başladık yeni ev yaptirdik prefabrike onların da evleri yıkıldığı için birlikte oturma kararı aldılar ben kesinlikle istemedim eşime de baştan söyledim ama ailesini bırakmak istemedi konteynere başvuru yapalım dedim ailemi yarı yolda bırakamam dedi çünkü ev yapılırken çok borç yapıldı eşimde destek oluyo ailesine her neyse ben depremden sonra kapandım daha öncesinde de düşünüyordum zaten ama deprem vesile oldu kaynanam açık birisi beni asla ilgilendirmiyor herkesin kendi tercihi sonuçta ama kendisi benim kapanmamı asla istemedi şimdi de sürekli bunun lafını yapiyo eşimin kuzeninin bayramın 3.günü nişanı var kıyafet bulmaya çalışıyorum daha birsey bulamadım neye elimizi atsak pahalı zaten biliyorsunuz bana dün diyor ki şöyle dar bir tayt alsan üzerine askılı bisey alsan yani demek istiyor ki açıl yeniden bu yaşta bu bürünme nerden çıktı yasin kaç basın kaç diyor bana ailen mi baskı yapıyor sana diyor bende ailemi karıştırma kendim istedim kendim kapandım dedim asla hicbirsey demiyorum köyde yaşamayı sevmeyen birisi şimdi evi köye yaptırdığımız için a desek bahane edip ben durmam burada gidecem diyor bende susuyorum sırf beni bahane edip gitmesin diye çünkü öyle birisi ama artık çok sabrım kalmadı rabbime sığınıyorum benden bulmasın Rabbım sana havale ettim diyorum sizde dualarınızda bana yer verin bana dua edin bana bulaşmadan devletin vereceği depremzede evleri bir an önce bitsin kendi düzenini kurşun herkes lütfen dua edin kızlar