0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından

Arkadaşlar hamilelik dönemim çok halsiz geçiyor başından beri böyleydi aslında şuan daha zor çok halsiz oluyorum ev işi yapamıyorum hergun yaptigim makineye bulaşık kaldırma çamaşır arada birde çok nadir tuvalet lavabo temizligi diğerlerine dermanım kalmıyor yemek kahvaltı birtek aksatmam hiç surekli tansiyon düşüyor benim doktor yürüyüş önerdi onu bile hergun çıkamıyorum haftanın 2 3 günü bile zor geliyor çok mecbur kalmadıkça çıkmıyorum ondada yarım saat bile yürümek yoruyor surekli evde yatasım var bu dediğim işleri bitirince de hemen uzanıyorum zaten bu durumu yaşayan var mı aranızda benim gibi bir arkadaşım uyardı beni ben böyle değildim cam kapı toz alma surekli yapardım nerdeyse devamlı disardaydim dedi ben kendi halime acıdım normal mi bu durum değilse ne yapmam gerekiyor elimde değil inanın zorlasam da gene daha fazlası gelmiyor elimden 

Kaynak: https://hamilesorucevap.annelertoplandik.com/8866385/sizde-de-boyle-durumlar-var-mi

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

6 Cevaplar

0 oy
(13,907 puan) tarafından
sağlıcakla gelsin bebiş kaç haftalıksınız
(20 puan) tarafından
Amin sagolun sagolu 26
-Reklam-
0 oy
(1,667 puan) tarafından
İlk başlarda hamileligin bu durum oluyo ve gayet normal çünkü vücudun gebeliğe hazırlanıyo herkezin büyesi bir degil benmde ilk baslarda hep uykum gelirdi bi is yapmak istemezdim kan ve vitaminlerinin düsüklüğüde cok etkiliyo benm aşırı derece düsüktü sınırın altındaydi 9ay boyunca doktorum oda etkiliyo cok demisti hatta
0 oy
tarafından
Evet canım benimde öyleydi. Sağolsun eşim yapiyordu çogu şeyi. Yemeğinde hep basit şeyler yapıyorduk. 

Allah kolay doğumlar versin sanada.
(20 puan) tarafından
Sagol cnm senin doğum nasıldı zor mu kolay  mi hareket etmeye bağlı bir durummu kolay dogum olup olmamasi
tarafından
Cokkkkkk zordu dogumum
(20 puan) tarafından
Sezeryan mi normalmi
tarafından
Sezeryan cnm ama suni sancı verdiler 10 saat çektim sonra sezeryan oldum
(20 puan) tarafından
Allah bağışlasın bebeğini cnm güle güle buyut ins
0 oy
(7,959 puan) tarafından
Hamilelik sakin geçerse bebekte sakin olur derler. Benim hamileliğim çok hareketliydi yerimde duramıyordum hatta araç kullanmayı ehliyet almayı hamilelikte hallettim. Annem hep derdi bebeğin yaramaz olacak diye öylede oldu valla. Kızımı görünce o lafa inandım.
tarafından
Aaa aaa ben de normalin üstünde bir enerjiktim hamileyken halilarimi bile yıkadım ve hep de yürüyüş spor yaptım çocukta şimdi kurtlu sanki hiç durmuyor
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Bende aynı bu anlattigin gibiydim belli bı aya kadar. Hatta bu halde bebeğe nasıl bakarım diye düşünürdüm. Bı süre sonra geçiyor daha enerjik oluyorsun bu seferde karnın büyüdüğü için zorlanıyorsun. Sağlıkla gelsin inşallah bebek. İşi gücü dert etme. Bol bol dinlen uyu dinlendirici müzikler aç. Sonrasında pek vaktin olmayabilir :)
(20 puan) tarafından
Ya arkadasim da diyor sen şimdi böle uyursan yatarsan bebege nasıl bakcan sacma degilmi dogurunca niye halsizlik olsun Bi uykusuz olur insan
(1,321 puan) tarafından
Yok canım geçiyor o halsizlik. Bu sefer de işte yorgunluk uykusuzluk oluyor bebeğin peşinde koşmaktan
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Herkesin hamileliği bir değil başta bende yerimden kalkamiyodum şimdi bütün evi baştan aşağıya temizleyip duruyorum bazılarında bütün gebeliğini yatarak geçirir normal bı durum yani
(20 puan) tarafından
Anladim teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
7 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 252 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 416 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu