0 oy
83 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,434 puan) tarafından
Icini hazirliyorum tuzuna bakiyorum guzel oluyor ama haslarken tat tuz gidiyor tuzsuz oluyor bir turlu ayarlayamadim nasil yapmam lazım 

5 Cevaplar

0 oy
(1,450 puan) tarafından
Yapragin tuzu yoksa biraz fazla koyarim ben
(3,434 puan) tarafından
Yok canim annem siseye basmış  biraz fazla koysam haslanınca gitmez demi tuzu canim
-Reklam-
0 oy
(224 puan) tarafından
Biz üstünde atarız kaynadıktan sonra
(3,434 puan) tarafından
Tesekkur ederim canım :)
0 oy
(3,581 puan) tarafından
Yaprak salamura degilse hem iç harcina hem de soslu suyuna yani ustune tuz atiyorum yaprak tuzluysa tuzunu aksamdan degil de yapmadan bir iki saat once aliyorum tam tuzu gitmedigi icin yeterli oluyo
(3,434 puan) tarafından
Tesekkurler canım :)
0 oy
(7,183 puan) tarafından
Haslamasuyuna da tuz koy 
(3,434 puan) tarafından
Tesekkur ederim canım :)
0 oy
tarafından
Üstüne zeytinyağı gezdir tuz at yine limon dizele üç dört dilim.tabak koy üstüne suyunda koy sorun olmaz canım ben hep böyle yapiom tuzu hep kararinda
(3,434 puan) tarafından
Tesekkur ederim canım deneyim bunu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 65 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 161 göst.
28 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Vesile hakan (844 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde sweetlady (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 177 göst.
23 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eymen Alim25 (1,020 puan) tarafından soruldu

381,247 soru

11,413,546 cevap

34,960 kullanıcı

...