0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından

Bayram için dip bucak temizlik yapıyor musunuz . Çok fazla gerek var mı sizce ? Kimse gelmez diye düşünüyorum daha çok biz gideriz herhalde .

Size kimse geliyor mu ?

18 Cevaplar

+1 oy
(4,694 puan) tarafından
Valla bir haftadır uğraşıyorum daha da ugarasirim canim birisinin gelmesiyle değil ki kendimi iyi hissediyorum temizlik yapınca 
(141 puan) tarafından
Yok tabi öyle bende yaptım camlar perdeler mutfak dolapları buzdolabi ama tekrar karışmaya başladı düzen olarak :-D bidaha düzenlemeye üşendim ama tertemiz her yer hani acaba hani gelirlerse dermiler şöyle düzenli degildi diye
(4,694 puan) tarafından
O senin gelen misafirinin samimiyetine bakar kuzum mesela benimkiler hep derler 3 çocukla nasıl bukadar duzenlisin diye
(141 puan) tarafından
Ben eşimin çevresi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ramazan. Bayramında biz gittik hep umarım yine aynısı olur :-D
-Reklam-
0 oy
(9,625 puan) tarafından

Kimse gelmese de yapıyorum sonuçta bizde yaşıyoruz o evde :D

(141 puan) tarafından
Ya tabi bende yaptım da hani abartisindan bahsediyorum
(9,625 puan) tarafından
Abartısını yapıyorum şuan :D aslında bayram bahane çünkü yazlıkları çıkardım dolapları boşalttım sildim yazlıkları yerleştirdim,2 hafta bile olmadı camları silelim bugün pimapenlere dışarıdan baktım yine 1 parmak toz,bugun onlari tekrar sildim,evin içi de aynı şekilde sürekli tozlaniyo evin her tarafı 7 /24 açık olduğu için içeriye toz falan aşırı giriyo koltukların altı falanda ister istemez tozlaniyo,bide mutfak dolaplarini içini dökmeden sadece dışarıdan kapaklarını sildim yarında banyoya tuvaletin duvarlarını yıkarım kabini falan temizlerim,pazartesi gunu de son kez koltuklarin altini süpürüp silerim ama tabi bi kaç gündür hala temizlik yapıyorum aman evin isi hic bitmiyo ki kadınlar için bitmeyen iş yapmışlar  :D
(141 puan) tarafından
Gerçekten öyle evin işi bitmez ev hanımlarına maaş bağlanmalı dışarda calismaktan daha zor yemin ederim :-D
0 oy
(679 puan) tarafından

Kimse gelmiyo normal herzaman ki temızlıgı yapıyorum belki torunlarım olunca yaparm bayram temizliği :angel:

(141 puan) tarafından
Bende normal her zamanki temizliği yaptım ek olarak sadece mutfak dolaplarinu aldım aşağıya buzdolabını perdeleri yıkadım ama duzenledigim yerler geri karışmaya başladı bile :-D
(679 puan) tarafından
Omrumuzun sonuna kadar temizlik aynen boyle devam skhjjg:))))))
0 oy
(8,431 puan) tarafından
Ben yaptım temizliği
0 oy
(16,928 puan) tarafından
Ben gelse de gelmese de yapıyorum. Pazar günü evi yikamistim ondan önce eşimle beraber halıları yikamistik. Şimdi mutfak dolaplarını dışardan silecem içlerine ellemicem. Penceleri de yetisirsem bugün silecem yetisemezsem yarına birakacam. Arefe akşamı son kez evin üstünden gecerim süpürür silerim halılarımı serer yatarım 
(141 puan) tarafından
Bacım bende camları filan sildim dolapları bile aşağıya aldım ama erken oldu sanırım dağılmaya başladı geri birde yağmur yağdı camlar temiz ama yani yağmurdan sorna azcik şey oldu sanki bidaha tekrar da üşendim umarım yine biz gideriz :-D
(16,928 puan) tarafından
Ben camları da yikamistim evi yikadigim gün ama evde çocuk olunca ister istemez parmak izi oluyor. Üst dolapları bugün silerim aşağıdakileri son güne bırakırım aşağıdakiler daha çabuk kirleniyor
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Bir ay öncesi Bahar temizliği yaptım. Camları içten sildim çünkü hep yağmur yağdı. Bugün de dünden beri dip köşe temizliyorum tekrardan bi kaç yerin camını siliyorum öyle yani kimse gelmez bana da ama o temizlik yapılmalı bence bu eve 
0 oy
tarafından
Kimse gelmez ama bende dip köşe detaylı büyük temizlik yaptım son mutfağım kaldı şuan mutfağı hallediyorum bitiecek inşallah zaten büyük temizlik yapacaktım bayramda bahane oldu ☺

Camlar.

Kapılar 

Perdeler 

Koltuklar 

Dolaplar 

Halı da yeni aldım onlar da pazartesi gelecek son evi silip süpürür onları da sererim tamamdır ☺
(141 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım :-)
tarafından
Teşekkür ederim canım benim ☺
0 oy
tarafından
Kimse bizede gelmeyecek ama bahane ile Perdeleri yıkadım  halılar yikamaya verdim evi dip bucak temizliyorum:) yaz temizligi gibi 
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Tabikide yapılır bayramin şanindan yani ev kirli olduğu veya biri geleceği için deil ki bu bir gelenek olmuş artik ve bence çok hoş 
0 oy
(13,474 puan) tarafından
Bayramlar için ve mevsim geçişleri için temizlik yapmıyorum canım :)
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Benim şükürler olsun bin şükür daha yeni bugün bitti halılar gelmişti dün serdim bitirdim temizliği dip köşe yaptım valla heryeri temizledim bize de kimse gelmiyo ama ben yine de temizledim 
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Yenı bitirdim sayilir ama bayram için degil rutin temizlik benimkisi
0 oy
(104 puan) tarafından
Ben iki haftadır icindeyim evi boya badana yaptık bı bitmedi
0 oy
(13,556 puan) tarafından
canım ben misafir almıyorum eve 

özellikle bayram için yapmam kızım on günde bir babaannesinde kalıyor koşe bucak giriyorum o yüzden komple temizlik istemez 
(141 puan) tarafından
Nasıl beceriyirsunuz almamayı ben almaya çalıştığım halde dile geliyorlar
(13,556 puan) tarafından
5 sene oldu baştan almadım
kızım 13 aylık zaten çağırsam da kaynanam müsaade etmez ben burda ağırlarım sen uğraşma çoçukla der
(141 puan) tarafından
Ne güzel kaynananiz var masallah
0 oy
(7,692 puan) tarafından
Valla gelip gelmemeyle değil evimin ihtiyacı var sürekli yağmur yağdı hergun buraya 2 aydır camlar mecbur silinecekti o yüzden cami silmiskende ufak çaplı yapıyorum 
0 oy
tarafından

Daha elimi surmedim:D yarin bile işe gideceğim bakalim.kim yapacak benim evin islerini

0 oy
tarafından
Bize kimse gelmez. Bizim de gidecek yerimiz yok. Hafta da bir evi siliyorum ayda bir perdeleri yıkıyorum 2 günde bir toz alıp evi süpürüyorum o yüzden bayram temizliğine gerek duymuyorum. 
0 oy
(9,542 puan) tarafından
Dediğin bayrama özel yapmadım çünkü evde değiliz gelen olamayacak hiç ama haliyle yine dip köşe kendim için temizledim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 121 göst.
2 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 338 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 555 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde incimercan98 (25 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 463 göst.