+1 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,410 puan) tarafından
Kızlar ben doğurmaktan değilde kesi atıp dikiş atıyorlar ya ondan çok korkuyorum ya çok keserlerse diye bi de kaçıncı haftada doğurdunuz

19 Cevaplar

0 oy
(13,898 puan) tarafından
suyu azaldı diye aldılar 37+2doğurdum
(1,410 puan) tarafından
Normal de mi
(13,898 puan) tarafından
evet ikinci geliyor inşallah buda normal olur
(1,410 puan) tarafından
İnşallah kolay miydi
(13,898 puan) tarafından
3 sm sonrası açilmam olmadı 28ci saatte doğum yaptım iki kere sezaryen için ısrar ettiler direndim
eşim yanimdaydı motivasyonum yüksek keyifli geçtı
-Reklam-
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Gebe okuluna gitmiştin ebe kesiden korkmayın herkeside kesmiyoruz baktık yırtılacak o zaman kesiyoruz yırıtlınca dikişi zor oluyor keside düzgün oluyor demişti

Bebeğin keyfi ne zaman gelirse o zaman doğuyor
(1,410 puan) tarafından
Doktor mu dikiyor ebe mı inşallah 38 de falan doğar çok sıcak uyuyamıyorum
tarafından
O duayı ben en başından beri ettim nolur 38de gelsin bebeğim diye 38+3te geldi :))))
(1,410 puan) tarafından
İnşallah yağmurum bebiş nasıl
tarafından
Keyfi yerinde yarın mevlidi var şimdiden hissetmiş gibi heyecanlı :))))
(7,791 puan) tarafından
Benim devlette son an sezeryan oldu ama normali ebeler dikiyor canım oğlum 39+2 de kızım 37+5 te geldi kızım sezeryan tarihinden önce geldi eşim bnm doğum günümde alsınlar nolurr diyodu almazlar erken diyodum hep aynı günde doğmuş olalım diyordu fazla isstemiş olmalı ki istediği tarihte sancılandım :D
0 oy
(2,737 puan) tarafından
benim kesi de yapıldı rahimde yirtiklarda vardı. inan ki hiç birini hissetmiyorsun :D keserken bildiğin kağıt kesme sesi geliyor ama bişey hissetmiyorsun. yine doğum bitti içerdeki dikisleri yine hissetmedim :) 35 kadar dikiş dediğini hatırlıyorum. benim oğlumun kolu takılmıştı o yüzden bu kadar dikiş oldu. onlarda 2 3 gün acıdı. ağrı kesici bile kullanma ihtiyacı duymadım. sonra da zaten tamamen iyilerdiler. :)
(1,410 puan) tarafından
Çok hareketliyim çok merdiven inip çıkıyorum ama çok korkuyorum havalar iyice ısındı inşallah 38 de falan doğaae
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Rabbime çok şükür ne yırtılma ne kesi ne dikişim olmadı oğlumu doğururken çok rahat Bi doğumdu bir gün hastanede kaldım ertesi gün eve geldim temizlik yaptım valla hiç doğurmuş gibi değildim.

Şimdi ikinciye hamileyim Allahın izniyle bu da kolay olur inşallah rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin 
(1,410 puan) tarafından
Doğumdan önce ekstra bi şey yaptın mı
tarafından
Kaçıncı doğumun bide Bebek kaç kilo doğdu benim ilk dogumun çok dikisliydi
(1,410 puan) tarafından
Evet bende merak ediyorum detaylı yazar mısınız
(7,155 puan) tarafından
41.haftada doğdu kızlar 3 buçuk kiloydu oğlum maşşallah Doğumda doktor vajinal yapısı çok elastik demişti yanındaki yardımcılarına onu hatırlıyorum onun için kesi olmadı zaten çok şükür. Ama ben hamileliğim boyunca hep namaz kıldım günde beş vakit hiç aksatmadım rabbimin hikmetidir diye düşünüyorum secdeden kalkmak eğilmek ayağa kalkmak gibi hareketler var ya namazın içinde onların faydası çok oldu galiba. Yürüyüş çok yapmadım akşamları bazen eşimle parka gider gelirdik yarım saat kadar yürüdüm o kadar o da olsa olsa haftada iki üç kere. Hurma çok yerdim ama son bir ay hep hurma yedim yiyebildiğim kadar. Ha siz daha bir ay kala yemeyin erken doğmasın bebekler o konuda biraz hatalı olabilirim :D ama çok şükür zamanında doğdu oğlum.

Doğumdan iki gün önce randevum vardı doktor dedi ki iki günde bir acilden gir nstye baksınlar dedi eşim akşam eve geldi yemek yedik bulaşıkları yıkadım yürüye yürüye hastaneye gittik 40 45 dk. Nst ye bağladılar düzenli sancılarım varmış açılmam da 4 cm olmuş bende tın yok hemen dediler doğuma alıyoruz aldılar ama sancım yoktu açılma da pek olmayınca suni sancı verdiler o baya zordu. Gece 1 de verdiler sabah 6 da oğlumu doğurdum.
0 oy
(486 puan) tarafından
38dr doğurdum 12 tsne dikisim vardı.  Korkma cok çabuk iyileşiyor 
(1,410 puan) tarafından
Herkes öyle diyo sezeryan gibi değil ama korkuyorum vallahi 35 ten sonra kolay doğum için çay falan alacağıme
(486 puan) tarafından
Ben 36da hergun yürüyüşe baslafim hurma yedim squat yaptım. Ilişki de ise yarıyor
(1,410 puan) tarafından
Yok elmi ilişkiye girmiyor korkuyor ondan
(486 puan) tarafından
Benimde öyleydi bir sekilde ikma ettim
0 oy
(2,251 puan) tarafından
40+5 normal doğum yaptım ama zor oldu ya benim
(1,410 puan) tarafından
Üzüldüm çok korkuyorum çok hareketliyim inşallah kolayca yaparım
0 oy
tarafından
Bebek keyfine bağlı normal doğumda
(1,410 puan) tarafından
İnşallah çok bekletmez beni
0 oy
(15,882 puan) tarafından
Ilki 40 haftalikken ikinci 40+5 haftalikken doğdu. Kesiden korkma bence. Ilkinde kesi atildi kolay doğdu. Ikincide kesi yapmadilar yirtildi ve zor bir doğum oldu. 
(1,410 puan) tarafından
İnşallah kolayca yapabilirim milletin ağzına sakız olmam
0 oy
(18,159 puan) tarafından
40 hafta doldu canm kesi atılırken de hiç hissetmiyorsun o an emin ol doğum sancısı oluyor biran önce doğurmak istiyorsun en son dikiş atılırken de zaten uyusturuyorlar onuda hissetmiyorsun 
(1,410 puan) tarafından
Doktor mu dikiyor yoksa ebe mi
(18,159 puan) tarafından
Ebe dikiyor ama hiç anlamadım bile boşuna korkmuşum
0 oy
(4,313 puan) tarafından
Kestiginde hissetmiyosun uyuşturuyor.38+6 da doğurdum 
(1,410 puan) tarafından
İnşallah benim doğumumda kolayca olur
(4,313 puan) tarafından
İnşallah canım kesi bi yandan iyi oluyo daha az sancı çekiyosun:)
0 oy
tarafından
İlk doğumum 35 haftada oldu ikinci doğum 33 ilk doğumda üç dikisim vardı ikinci doğumda sıfır dikiş inanılmaz rahat geçti hem doğumum hem sonrasi
(1,410 puan) tarafından
Kuzum neler yaptın ya da ekstra bir şey yaptın mu
0 oy
(135,784 puan) tarafından
ilk 38+5ikinci 39+5 de dogurdum bak kesiden dikisden korkma sanci geldiginde dogru teknikle nefes alip egzersiz yaparsan acilman kolay oluyo ve kesi olmuyo ilkde yirtilma oldu bende 2.suprr bi dogumdu sifir dikis le 10 dk dogurdum
(1,410 puan) tarafından
Egzersiz olarak ne yapabilirim  34+0 şuan
(135,784 puan) tarafından
suan bisi yapma 2 hafta sinra hurma yemeye basla tek sayi yiycen unutma gunde en fazla 7 tane
0 oy
tarafından
37+2de doğurdum. 
(1,410 puan) tarafından
Maşallah bitanem inşallah bende öyle doğururum
0 oy
(14,749 puan) tarafından
Hiç birini hissetmiyorsun 

Benim 2 dikiş atılmıştı 
(1,410 puan) tarafından
İnşallah cancağızım ben sadece onu düşünüyorum millet şimdiden laf yapıyoe
0 oy
tarafından
İlk 38 hafta 2 gebelik 37+3
(1,410 puan) tarafından
Normal mı kuşum
0 oy
tarafından
34ten itibaren perine masajina başla ve şimdiden oturup kalkma hareketleri yap kesi dikiş olayı ya olmaz yada 1 2 tane olur
(1,410 puan) tarafından
Dur bakcam bitanem tam 34+0 da kolay doğum için koca karı ilaçları alcam aktardan
tarafından
Sakın ha sacmalama doktora danışmadan o bitkileri içeyim yiyeyim deme çoğu yasaklı çünkü
(1,410 puan) tarafından
Ciddi misin ayyy iyi ki almadım
tarafından
Tabiki çoğu bitki çayları vs yasak doktora sor önce istediğin bitkileri çayları onay verirse al iç yoksa Bi faciaya sebep olursun Allah korusun
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Canım onu uyuşturuyorlar diye biliyorum ben doktorunla da önden konuşabilirsin
(1,410 puan) tarafından
Eşim aynı hastanede biyolog ben ısrarla sezeryan istedim ama devlet hastanesi olduğu kabul etmiyorlar en azından dediğin gibi konuşsam fikir alırım
0 oy
(1,442 puan) tarafından
36+6 da doğurdum 
(1,410 puan) tarafından
Normal MÖ kuzum
(1,442 puan) tarafından
Evet evet normal
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Benim ikiside 39 da doğdu bacım kesiden korkma aşık kenfi yırtılmasın kediyi ondan yaoiyolsr 
(1,410 puan) tarafından
Kolay doğum yaparım inşallah
(4,589 puan) tarafından
İnşallah canım benim rabbil bı avazda kurtarsın

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 1,266 göst.
0 oy
6 cevap 83 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Humakus (298 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 180 göst.