Kızlar şimdi size tanidik bişey anlatcam ama bu genel bişey ben ailenin en fedakari ve ezileni olarak,annemlere çok fedakarim babama olsun herşeye annemde biliyorsunuz etmedik hakareti davranışı bana bırakmaz ..neyse annemler bahçe yeniliyolar ablam enistemden korkusuna eniştem 4bin at demiş o 5bin atmış 3 milyarda önce vermiş etti 8bin bunun haricinde hiç birşeye karışmıyor( tmm diyeceksiniz aileniz size mi güvendi diye ama çocuklarıyız çalışıyoruz boynumuzun borcu gibi oldu ) ben işyerinde de ooyleyim elim boldur benim bende altın kolye ucumu saattim 14 buçuk sonrasında , 9binde fayanslari çektirdim 2binde mutfak masa sandalye 25 milyar vermiş oldum helali hoş olsun ama herşeyi bana citlatiyor annem bayrama kimse kurban kesmicek sizin kurbanın hepsi orda yenilirse diyo dolaba falan atılmaz diyor bu tavrı emri vaki gıcık konuşması sinir bozucu ablam annemgil anneannemgil kaynnasigil kurban kesmiyor biz kesicez muhakk bunlarda olur bahçede ..neyse annem köfte alınacak diyor onu da kızına de dedim denilir mi ona hiç diyo küser darilir diyor bende bana dolaylı yönden diyorsun ya ona da de dedim umursamıyor diyor ..artık og geldi herşeyi karşılamaktan bıktım sömürmek resmen babama kiyamadigimdan bukadar ettim yardım benim 9bin fayans 14.500 camlara verdim neymiş mutfak dolabına da eksik ben artik para biriktiremiyorum araba kötüleri değiştirmez kredisiz annemden fırsat yok ha aldığına göre kıymetim olsa bebelerime bakıyor ok ama ben hep bola bol harcıyorum ablam enistemden korkusuna gizli gönderir daha az harcar şuan 12 bin var daha kızlara yatak alcam saç boyatcam vermek istemiyorum daha fazla ..ablamla bayramda kavga etmiştik sutcu yüzünden annem bugün diyor ki ablani opmedin mi çok ayıp diyo kırdı icimden mi geliyo nekadar kıymetli kızın dedim ya ..sonra öptüm artık .Çocuklar terliyor değiştirmeyin diyorum sen ona bakma diyor annem böyle bı dünya var mı bebenin terine kadar benim umursamadgmi duusnuyolar çok canım sıkılıyor ikisi acayip titiz ve takik ..Yani ben çocuklarıma karşı enerjili olamıyorum eşin instgrmda bı bak takip et diyor eşine vakit ayır ayrı yatıyoruz diyor pes sana yuh sana yazıklar olsun örtüleri at yıka bunlari diyor sürekli konuşuyor sürekli böyle bı anne gördünüz mü ..Beni niye tahrik ediyorsun dedim hadi bosansam mutlu mu oalcan amacın ne diyorum ..o gün işyerine çağırmışlar bilmiyorum gitmesi saçma onu kimden ogrenecez doğru mu diye diyor ( eşim bı görev kağıdı gelse baksana hayatım ya göreve cagiriyolar diye kızıyor atıyor bana kağıdı )
1,487,750 soru
24,320,160 cevap
345,270 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın