0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından
Çok Sıkılmak psikolojik bir sorun mu Bir de ben hep yalnızım öyle çevrem de yok hep kendi halimdeyim psikolojik sorun herhalde mutfakta yemek yapsam bir şey yapsam yine sıkılıyorum Mesela nasıl bir sıkıntı derseniz sağa sola bakıyorum oraya buraya bakıyorum Sanki boş kalmaya gelmiyorum normalde çok tutumlu bir insanımdır her şeye çok dikkat ederim her şeye çok takıntılıyım eskiden bu kadar değildim

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok ya sanmıyorum bende hemen. Sıkıntıya girerim hele öyle oyalayıcı şeyleri hiç yapmayı sevmem mantı ,sarma vs el işi sonra birşeyler dikmek gibi seyleri yaparken karşıdakinin kafasına firlatasim geliyor ,boş oturunca da sıkılıyorum ama psikolojik değil ya yapıyla ilgili bence rahata alışkınım belkide ondandır pardon ben senin tam tersinim birşey yaparken sıkılıyorum canım 
-Reklam-
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum insan temizlik yapınca rahatlar mi ben rahatlıyorum çocuğuma bakan olsun aksama kadar oturmadan yemek yemeden temizlik yapabilirim
(726 puan) tarafından
Bende temizlik olsun yaparım akşama kadar sadece yemek yapmayı sevmiyor birde yemeği yemeği sevmiyorum benim psikolojim bayağı bozuk galiba ama çok sıkılırım temizlik yaparken değil evde dururken yada yemek yaparken sıkılırım:)
(14,946 puan) tarafından
Onlar bana da sıkıcı geliyor sevmediğimiz için bence  :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,081 soru

24,396,015 cevap

349,752 kullanıcı

...