0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (12,034 puan) tarafından
Ya kızlar açık ve net demek gerekirse insanı ,arkadaşı severim sohbet herkesin ihtiyacı.ama her gün her gün olunca sevmiyorum ben.anneme geldim dort gündür.bir komşumuz var .kızları zart zart her gün oynamaya geliyorlar.cocuklarda problem yok iyi saygılı çocuklar Allah var.ama ben sıkılıyorum.kafam kendi cocuklarimi zor kaldiriyor.cocuktur geldiklerinde de gitmek bilmiyorlar.ne uzanabiliyorum ne rahat ediyorum.terslik bende mi ?

4 Cevaplar

0 oy
(1,430 puan) tarafından

Aynii beeennn ayniiiiiiii :D

(12,034 puan) tarafından
Yani tabiki oynasınlar ama yani annesi mesela 3 günde bir göndersin bir saat sonra cagirsin
-Reklam-
0 oy
(15,177 puan) tarafından

Söyle bugün şöyle işimiz var başka zaman gelin diye 

(12,034 puan) tarafından
Söylüyorum mesela bu gün disari çıkacağız çocuklar bizde.disari cikcaz dedim çıkana kadar oynasınlar diyor.
0 oy
(2,662 puan) tarafından
Güvenilir bi komşuysa bi günde sen yolla annenle çocukları canım kafa dinlersin
(12,034 puan) tarafından
Be yollamam canım.istedigi kadar güvenilir olsun
Bu devirde kimseye güvenip çocuğunu birakmayacaksin
(2,662 puan) tarafından
Annenle demiştim canım zaten kimseye güven yok
(12,034 puan) tarafından
Yok kuzum kadincagiz çalışıyor ben zor goruyorum akşamdan aksama
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Valla benim kafadansin ben de anne evindeyim suan bi komsusu var iki gunde bir çıkıyordu kendi evimizde rahat edemiyorduk inan en son surat yaptığımı fark edince ayağını kesti ama anneme diyormuş senin kızın misafir sevmiyor o gidince ben tekrar gelirim :D
(12,034 puan) tarafından
Kardeşimden de çekiniyor aslında kardeşim kaç defa uyarmış bunu biz çalışıyoruz bize sürekli gelemezsin diye.simdi ben geldim ya cocukalri yolluyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 365 göst.
5 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde &Gamzelimin.Annesi& (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 472 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 579 göst.
2 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 669 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,722 soru

23,924,415 cevap