0 oy
401 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (238 puan) tarafından
Hangisini önerirsiniz hanımlar bana deri altı daha iyi gibi geliyor

3 Cevaplar

0 oy
(997 puan) tarafından
Deri altı %99.9 koruma deniliyor ama bilemiyorum kilo aldırma gibi etkileri olduğunu söylüyorlar
-Reklam-
0 oy
(270 puan) tarafından
Ben spirali hiç denemedim ancak deri altı implantı öneririm. Hamilelikten önce 3 yıl taktım. Doğumdan sonra tekrar gidip taktırdım. Yani şuan kolumda 2. implant var. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorsbilirsiniz
(270 puan) tarafından
Ve istediğiniz kadar güvenle ilişkiye girebilirsiniz. Geri çekilme falan gerekmiyor. Ayrıca dışarıdan elle siz kolunuzdaki implantı hissedebiliyorsunuz. O kadar çok kaydı mı diye korkuyorsanız (ki bu gerçekten imkansız) elinizle kontrol edersiniz yerinde duruyor mu diye
(2,786 puan) tarafından
Vuduca sağlığa zararı yan etkisi var mı
(238 puan) tarafından
İçim rahatladı o zaman ben de kesinlikle implant yaptıracağım. Peki kilo aldınız mı? Çikardıktan sonra ne kadar zaman aldı hamile kalmanız
(270 puan) tarafından
Çıkardıktan 2-3 hafta sonra hamile kaldım :)) Taktırır taktırmaz kilo aldım ama sabah akşam çikolata yiyordum. Koluma tartırdığımla bir alakası olduğunu sanmıyorum çünkü gerçekten çok yiyordum. Şuan diyetteyim ve çok hızlı kilo veriyorum. Yani implant yenileni kilo yapsaydı ben çok yavaş kilo verirdim bence. 2 ay bile dolmadan 11.8 kilo verdim bile. Bence kilo yapmıyor implant
(35 puan) tarafından
Takılıken veya sonrasında agrı sızı oldumu uyuşturarakmı yaptılar bilgi verirmisiniz
0 oy
(6,166 puan) tarafından
İmplant. Ne bende spiral takılı iğrenç bişey beni hasta etti baya cikarcam
tarafından
Kola takılıyor 99.99 koruma diyor ama hormon bozuyor diyorlar
(6,166 puan) tarafından
Spiral gbimi
tarafından
Aynen sprial kayıyor ama bunda öyle birşey yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 208 göst.
29 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gokceeennn (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Periiii89 (864 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde melikeili (524 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,685 soru

23,682,996 cevap